CELEBRITIESSHOWBIZΛίγες μέρες αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για την καινούρια της σχέση, η...

Λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για την καινούρια της σχέση, η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε

H Ariana Grande και ο Pete Davidson αρραβωνιάστηκαν, μερικές εβδομάδες αφού έγινε γνωστή η σχέση τους, όπως αναφέρει το People. Ωστόσο, η τραγουδίστρια και ο κωμικός του Saturday Night Live δεν έχουν σχολιάσει τα νέα. “Είναι πρόσφατοι αρραβώνες. Απλά είναι δύο άνθρωποι που βρήκαν γρήγορα την αγάπη και κάνουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο όλη την ώρα. Και οι δύο τους άρχισαν να μιλάνε γι’ αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Δεν είναι κάτι που κρύβουν”, ανέφερε μία πηγή στο site.

“Είναι το τέλειο ζευγάρι,” είπε μία πηγή στο Us Weekly. Αλλά μην περιμένετε το ζευγάρι να παντρευτεί αμέσως. “Δεν βιάζονται να παντρευτούν,” συνέχισε η πηγή. “Οι φίλοι τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και υποστηρικτικοί.” Απ’ ότι φαίνεται, το ζευγάρι έλεγε ήδη τα νέα μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με μία άλλη πηγή. Έλεγαν “στον κόσμο πως είναι αρραβωνιασμένοι” στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson το Σάββατο, είπε η πηγή στο Us.

Οι πρώτες φήμες για την Grande και τον Davidson κυκλοφόρησαν στις 21 Μαίου. Ωστόσο, μία πηγή είχε πει στο E!News πως η σχέση τους “μόλις άρχισε και είναι casual”. Από τότε που η σχέση τους έγινε δημόσια, δεν χρειάστηκε πολύ για το ζευγάρι να γίνουν και Instagram. Ο Davidson, 24, ανέβασε μία φωτογραφία με τη Grande, 24, που φορούν ίδιους χιτώνες Harry Potter, γράφοντας στη λεζάντα “η κάμαρα με τα μυστικά άνοιξε…”

https://www.instagram.com/p/BjaMCELnB9G/?utm_source=ig_embed

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS