CELEBRITIESSHOWBIZΛουίς Φόνσι: Ο πιο hot λατίνος τραγουδιστής φωτογραφίζεται με την οικογένειά του...

Λουίς Φόνσι: Ο πιο hot λατίνος τραγουδιστής φωτογραφίζεται με την οικογένειά του στο σπίτι τους στο Μαϊάμι

Ο δημιουργός του «despacito» σε μια αποκλειστική φωτογράφηση με τη σύζυγό του, Αγέδα, και τα παιδιά τους, Μικαέλα και Ρόκο.

Απόδοση: Εύα Βλαχάβα

O Λουίς Φόνσι –ή απλώς Φόνσι, όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο– είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Λατίνους τραγουδιστές όλων των εποχών, αφού με την επιτυχία του «Despacito», τραγούδι που έγραψε μαζί με τη συνθέτρια Έρικα Έντερ από τον Παναμά, κατάφερε να φτάσει στο Νο1 των τσαρτ σε 35 χώρες! Παράλληλα, έμεινε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για 17 εβδομάδες –ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε για χρόνια το πασίγνωστο «Macarena» –, κάνοντας τον Φόνσι τον πρώτο καλλιτέχνη στην ιστορία των βραβείων Grammy και Latin Grammy να λάβει υποψηφιότητα την ίδια στιγμή στις κατηγορίες Καλύτερη Ηχογράφηση και Τραγούδι της Χρονιάς! Όμως, ποιος είναι ο άνδρας πίσω απ’ αυτό το φαινόμενο; Για παράδειγμα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Λουίς Φόνσι παίζει ενεργό ρόλο στην ανάκαμψη του Πουέρτο Ρίκο, αλλά και στην ψυχαγωγία των ασθενών παιδιών στο νοσοκομείο St. Jude. Συναντήσαμε τον Πορτορικανό σούπερ σταρ στο Μαϊάμι, στο σπίτι που μοιράζεται με τη σύζυγό του, Αγέδα, και τα παιδιά τους, την 6χρονη Μικαέλα και τον ενός έτους Ρόκο.

Πώς ζήσατε ως οικογένεια την επιτυχία του «Despacito»;
Φόνσι: Αυτό καλύτερα να σας το απαντήσει το «αφεντικό» του σπιτιού!
Αγέδα: Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μας. Φυσικά, μας έλειπε ο Φόνσι, επειδή έκανε περιοδείες σε όλο τον κόσμο, αλλά είμαστε απίστευτα υπερήφανοι γι’ αυτόν.

Πώς διατηρήσατε την ισορροπία στους άλλους σας ρόλους όταν η καριέρα σας απογειώθηκε;
Φ.: Βρίσκομαι 20 χρόνια στο χώρο και κάθε στάδιο της καριέρας μου ήταν διαφορετικό. Είμαι ακόμα πεινασμένος για επιτυχία, αλλά πλέον έχω διαφορετικό σκοπό. Δε θέλω να πετύχω για μένα μόνο, αλλά και για την οικογένειά μου. Για ν’ αφήσω στα παιδιά μου μια κληρονομιά για την οποία θα είναι υπερήφανοι. Όταν γυρίζω σπίτι, όμως, είναι λες και πατάω το κουμπί της φόρτισης. Εδώ δε μιλάω για δουλειά, δεν είμαι ο τραγουδιστής Λουίς Φόνσι. Είμαι ο μπαμπάς και ο σύζυγος και προσπαθώ ν’ απολαμβάνω ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα της καθημερινότητάς μας.
Α.: Όπως το να πηγαίνει τη Μικαέλα στο σχολείο.
Φ.: Ακριβώς! Ή ν’ ακούω: «Λουίς, πέτα τα σκουπίδια» και «Βοήθησε τη Μικαέλα στα μαθήματα»!

Το τραγούδι «Échame La Culpa» (Κατηγόρησέ με), αποτέλεσμα της πρόσφατης συνεργασίας σας με την Ντέμι Λοβάτο, έχει ήδη γίνει επιτυχία στο Billboard Hot 100. Εσείς σε ποιον «πιστώνετε» αυτή την επιτυχία;
Φ.: Για μένα όλα ξεκινούν από την οικογένειά μου, τη σύζυγο και τα παιδιά μου, που είναι πηγή έμπνευσής μου. Είναι η θετική μου ενέργεια στις δύσκολες ημέρες, τις στιγμές που νιώθω κούραση ή πανικό. Η οικογένειά μου είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Φυσικά, στην επαγγελματική μου επιτυχία έχουν συμβάλλει όλοι οι σπουδαίοι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί, αλλά και η σταθερή ομάδα των συνεργατών μου.

Δεν έχετε κρύψει ότι η Μικαέλα είναι η «αγαπημένη του μπαμπά». Ο Ρόκο τι έχει φέρει στη ζωή σας;
Φ.: Ο μικρός μας έχει κάνει πιο ευτυχισμένους. Γεννήθηκε λίγο πριν την κυκλοφορία του «Despacito», οπότε τον θεωρούμε και πολύ τυχερό.
Πώς αντέδρασε η Μικαέλα στον ερχομό του Ρόκο;
Α.: Πίστευα ότι θα ζήλευε, επειδή μέχρι τότε ήταν η «πριγκίπισσα» του σπιτιού και όλη η προσοχή έπεφτε επάνω της. Αλλά με διέψευσε. Μπήκε αμέσως στο ρόλο της μεγάλης αδελφής και ήταν προστατευτική με τον Ρόκο από το πρώτο λεπτό που τον φέραμε σπίτι.

Έχει καταλάβει ότι ο πατέρας της είναι ο διάσημος Φόνσι;
Φ.: Έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει, γιατί την είχα πάρει σε κάποιους σταθμούς της περσινής καλοκαιρινής περιοδείας μου.
Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για το Πουέρτο Ρίκο, με τις συνέπειες του κυκλώνα «Μαρία» να συνεχίζονται. Πόσο σας επηρέασε αυτό το γεγονός;
Φ.: Μπορεί να μη μένω πια εκεί, αλλά είναι η πατρίδα μου και συμπονώ κάθε οικογένεια που βίωσε την καταστροφή. Η περσινή μου επιτυχία με υποχρέωνε ηθικά να βοηθήσω τα «αδέλφια» μου.

Interview: Giselle Balido

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS