CELEBRITIESSHOWBIZMacaulay Culkin: «Είμαι μάλλον μια χιονονιφάδα»

Macaulay Culkin: «Είμαι μάλλον μια χιονονιφάδα»

Ένα σκαλί πριν τα 40 του, το διάσημο παιδί του «Home Alone»  θέλησε μέσα από μια συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire» να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, μιλώντας «…about that, that and that», όπως χαρακτηριστικά γράφει στο εξώφυλλο του περιοδικού. Όπου «that», κι ένα πολυσυζητημένο θέμα. Ανάμεσά τους και η σχέση του με τον Michael Jackson!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

«Ο κόσμος υποθέτει ότι είμαι τρελός, εκκεντρικός, πειραγμένος, παράξενος, κλονισμένος. Προσωπικά δεν νιώθω καθόλου απροσάρμοστος, ίσα-ίσα. Εντάξει, δεν εργάζομαι ως λογιστής. Πώς είναι αυτό το κλισέ που λέει ότι είμαστε όλοι χιονονιφάδες; Ε λοιπόν, ναι, είμαι μάλλον μια χιονονιφάδα τελικά», λέει ο 39χρονος ηθοποιός στη συνέντευξή του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε «καμένος» από τα ναρκωτικά, ούτε είχε μπει ποτέ σε διαδικασία αποτοξίνωσης, όπως πολλοί άλλοι σταρ. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του απλά ιδιόμορφο.

Μίλησε και για τη συμμετοχή τους στις οντισιόν για το «Once upon a time in Hollywood» του Tarantino, οντισιόν όμως που δεν πήγε καθόλου. «Όχι απλώς δεν πήγε καλά, ήταν μια καταστροφή», λέει. «Ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα με προσλάμβανα. Είμαι φριχτός στις οντισιόν έτσι κι αλλιώς, κι αυτή ήταν η πρώτη μου εδώ και οκτώ χρόνια…».

Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Michael Jackson  – πόσο μάλλον μετά και την προβολή του περιβόητου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες που αυτό εμπεριείχε σε βάρος του τραγουδιστή. Θυμίζουμε ότι o Macaulay Culkin ήταν κολλητός φίλος με τον Michael Jackson από τα 9 του χρόνια, μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Home Alone» και τη συμμετοχή του στο video clip του Jackson, «Black & White». Μάλιστα, το 2003 είχε καταθέσει υπέρ του στη δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «εντελώς γελοίες». Κατά καιρούς, μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, αναφέρθηκε στη φιλία τους, λέγοντας ότι ήταν μια «φυσιολογική σχέση, ήμασταν φίλοι […] κανένας στο καθολικό μου σχολείο δεν είχε την παραμικρή ιδέα του τι περνούσα στην καθημερινότητά μου κι εκείνος ήταν ο τύπος ανθρώπου που πέρασε το ίδιο πράγμα και απλώς ήθελε να μη μείνω μόνος», είχε πει πριν από ένα περίπου χρόνο, αλλά όλοι περίμεναν την τοποθέτησή του μετά την προβολή του «Leaving Neverland», που προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις και θεωρήθηκε ως αποκαθήλωση του Jackson από τον θρόνο του.

«Θα ξεκινήσω με την εξής ατάκα», λέει στη συνέντευξή του ο Macaulay Culkin. «Δεν πρόκειται για ατάκα, όμως, αλλά για την αλήθεια: Ποτέ δεν έκανε τίποτα σε μένα. Ποτέ, επίσης, δεν τον είδα να κάνει κάτι σε κάποιον άλλον. Στο χρονικό σημείο που έχουμε φτάσει, δεν θα είχα κανένα λόγο πια να μην πω οτιδήποτε γνωρίζω. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Αν είχα να πω, τώρα θα ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή. Και θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν τον είδα ποτέ μου, όμως, να κάνει κάτι μεμπτό». Ο Macaulay μίλησε και για τον ιδιαίτερο δεσμό που είχαν, παρά τα 22 χρόνια διαφοράς τους, ως άτομα με προβληματική ή ανύπαρκτη παιδική ηλικία και οι δυο, μεγαλωμένοι και οι δύο από πατεράδες που τους έσπρωχναν διαρκώς και ανελέητα προς τη φήμη. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν, είπε, ήταν το 2005 στις τουαλέτες του δικαστηρίου που εκδικαζόταν η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 13χρονου αγοριού από τον Jackson και ο Macaulay Culkin είχε κληθεί ως μάρτυρας. «”Καλύτερα να μη μιλήσουμε”, μου είχε πει εκείνη τη μέρα», θυμάται σήμερα. «Δεν θα ήθελα να επηρεάσω την κατάθεσή σου», του είπε . Μετά, αγκαλιάστηκαν και αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον. Δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ μέχρι τον θάνατο του Michael Jackson, τέσσερα χρόνια αργότερα. Ο Jackson είχε απαλλαγεί τότε, σ’ εκείνη τη δίκη.

Σημειώστε ότι Macaulay Culkin είναι ο νονός της Paris, της κόρης του Jackson με την οποία, όπως δήλωσε στη συνέντευξή του, διατηρεί άριστη σχέση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ως πνευματικός της πατέρας, της έδωσε πρόσφατα την εξής συμβουλή: «Μην ξεχνάς να διασκεδάζεις, μην ξεχνάς να πάρεις κάτι από όλη αυτή την εμπειρία της ζωής, και μην ξεχνάς να έχεις πάντα κρυμμένο έναν άσο στο μανίκι».

INFO

Ο Macaulay Culkin διατηρεί εδώ και χρόνια τη δική του ιστοσελίδα με lifestyle και ειδησεογραφικό περιεχόμενο, με τίτλο «Bunny Ears».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS