CELEBRITIESSHOWBIZΜαίρη Συνατσάκη: Η έκπληξη στη σκηνή του θεάτρου για τα γενέθλιά της...

Μαίρη Συνατσάκη: Η έκπληξη στη σκηνή του θεάτρου για τα γενέθλιά της (βίντεο, εικόνες)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Μαίρη Συνατσάκη στο τέλος της παράστασης Hair το βράδυ της Τετάρτης, καθώς της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της!

Τη στιγμή που ο θίασος έκανε υπόκλιση και το κοινό χειροκροτούσε, δύο από τους καλύτερους φίλους της Μαίρης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σπύρος Σαμοΐλης, εμφανίστηκαν με τούρτες και μπαλόνια στα χέρια, τραγουδώντας το happy birthday.

Η Μαίρη δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε και έσβησε τα κεράκια, ενώ η Ντορέττα δημοσίευσε στα social media βίντεο από την στιγμή της έκπληξης, γράφοντας στη λεζάντα «γιατί αυτή η παρέα ,κάνει τέτοιες τρέλες! Με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για το δώρο της πραγματικής φιλίας! Ευχαριστούμε το θέατρο Χώρα που μας βοήθησε να οργανώσουμε αυτή την μικρή γιορτή! Χρόνια πολλά ma boo. Σ ευχαριστώ».

Σήμερα το πρωί, η Μαίρη Συνατσάκη ευχαρίστησε τους φίλους της αλλά και όλους όσοι της ευχήθηκαν από καρδιάς με ένα μήνυμα αγάπης και μια φωτογραφία που δείχνει πως τα λόγια της είναι αληθινά. Τα μάτια της και το χαμόγελό της το αποδεικνύουν.

View this post on Instagram

Τους είπα, «Φέτος στα γενέθλια μου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί θα είμαι στο θέατρο και αν αντέχετε ελάτε κατά τις 00:30 από το σπίτι να κόψουμε τούρτα!» Η Ράνια απάντησε «Θα έρθω 3η φορά στην παράσταση να σε δω και θα είναι σαν να κάνουμε πάρτυ εκεί!» Και η Ντορέτα με τον Σπύρο ύπουλα και χωρίς να έχω ιδέα εμφανίστηκαν ξαφνικά στην σκηνή την ώρα της υπόκλισης με μπαλόνια και τούρτες και εμένα σε υπέροχο σχεδόνεγκεφαλικό. Αυτοί είναι οι φίλοι μου. Κι εγώ είμαι η τρισευτυχισμένη εκεί στην μέση. Με την τούρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον Τίμο σε μινιατούρα. Στα 33 μου. Ακόμη με το χαμόγελο στα χείλη για όλες τις τούρτες που έσβησα εχθές. Για όλες τις αγκαλιές που με έσφιξαν. Για εσάς και τα μηνύματά σας. Για την τόση αγάπη Θεέ μου! ♥️ • Σ α ς Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ α π ο τ α β ά θ η τ η ς κ α ρ δ ι ά ς μ ο υ! ———————————————————————• [photo by: @sp_chatzi ] #birthdaygirl #happy33 #aboutlastnight #grateful #bestfriendsforever #loveisallyouneed #happyme #christmastime #amazingnight | #birthdaycake by @adalivitsanou 😻

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS