CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης...

Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης τους (pics)

Η Ισμήνη, η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, γίνεται 11 ετών!

Οι γονείς της Ισμήνης οργάνωσαν χθες ένα σούπερ πάρτι για την κόρη τους και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από την τούρτα.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου η τούρτα που όπως θα δείτε ήταν υπερπαραγωγή, ήταν εμπνευσμένη από την μεγάλη αγάπη της κόρης της Ισμήνης, που είναι η ενόργανη γυμναστική.

Στο πάρτυ που έγινε μια μέρα νωρίτερα για να μην έχουν σχολείο τα παιδιά, ήταν παρόντες φυσικά και οι γονείς της, που ήταν συγκινημένοι που το μοναχοπαίδι τους έγινε κιόλας 11 χρονών.

Μάλιστα ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης του από την γέννησή της γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα.

View this post on Instagram

11 μωρό μου !!! 11 χρόνια σήμερα από την πρώτη φορά που σε κράτησα στα χέρια μου και μου φαίνεται σαν χθες !!! Θυμάμαι τι σκεφτόμουν έτσι που σε κοίταζα … Θεέ μου τι όμορφη … Θεέ μου , τι ευλογία … σε ευχαριστώ ,δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου ,σε ευχαριστώ !!! Ισμηνου μου τώρα έντεκα , περάσανε κιόλας έντεκα χρόνια που ήρθες στη ζωή μας !!! Σου εύχομαι και αλλά 100 , χρόνια καλά , χρόνια ευλογημένα με αγάπη και σεβασμό πάνω από όλα !! Σ αγαπώ πολύ πολύ … ο μπαμπάκας σου !!!! @yannisaivazis @mariakorinthiou #isminou❤️ #family #proudofyou #daddysgirl #birthdaygirl #11 #blessed

A post shared by Yannis Aivazis (@yannisaivazis) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS