CELEBRITIESSHOWBIZΜάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Ένας «τρελός Κύπριος» στον Άγιο Δομίνικο

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Ένας «τρελός Κύπριος» στον Άγιο Δομίνικο

Είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια συμπαικτών και αντιπάλων του. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του «Survivor» τον φωνάζουν «τρελό Κύπριο» και όλοι υποκλίνονται στις αθλητικές του επιδόσεις, την ταχύτητα, το πάθος και τον χαρακτήρα του. Ποιος είναι, τελικά, ο «Μαχητής» Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης;

Του Παντελή Παναγιώτου

Για όσους παρακολουθούν «Survivor», o Μάριος θεωρείται ένα από τα φαβορί του reality επιβίωσης κι αυτό το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο, κερδίζοντας -σχεδόν πάντα- τις δοκιμασίες, άσχετα από την τελική προσπάθεια της ομάδας του.

O Κύπριος παίκτης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στον Άγιο Δομίνικο, τόσο τη θετικότητά του ως άτομο, όσο και για τη θαρραλέα του στάση και την προσπάθεια που καταβάλλει κάθε φορά προκειμένου να διεκδικήσει μια νίκη για την ομάδα του. Από την πρώτη ημέρα προβολής των επεισοδίων, ο Μάριος φάνηκε να ηγείται της ομάδας των «Μαχητών» με τον δικό του τρόπο. Ένα άτομο, που λειτουργεί σαν ήρεμη δύναμη, με τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας και ενέργειας, χωρίς να διέπεται από υπεροψία όπως άλλοι παίκτες στην ομάδα του.

Ο 30χρονος εκπαιδευτής καταδύσεων, που διαθέτει δική του σχολή στον Πρωταρά, γνώρισε από νωρίς τα αθλήματα δράσης. Έχοντας μεγαλώσει σε μια αθλητικά δραστήρια οικογένεια, με πατέρα γυμναστή στο επάγγελμα, ο Μάριος έδειχνε φανερά τη μεγάλη του αδυναμία σε οτιδήποτε είχε να κάνει με το υγρό στοιχείο. Το χόμπι του πατέρα του για τις καταδύσεις, δεν άργησε να περάσει και στο δικό του DNA, κάνοντάς τον να ακολουθήσει τα ίδια επαγγελματικά μονοπάτια. Πέρα από τη μεγάλη του αδυναμία στη θάλασσα, τη γυμναστική και τις καταδύσεις, ο Μάριος είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το μόντελινγκ, ενώ τα τελευταία χρόνια έγινε περισσότερο γνωστός λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας σε νυχτερινά μαγαζιά της Λευκωσίας, στα οποία εργάστηκε ως μπάρμαν. Άτομα από το φιλικό του περιβάλλον τον χαρακτηρίζουν δραστήριο και πεισματάρη, ένα στοιχείο που φαίνεται πως θα τον βοηθήσει περισσότερο μέσα στο «Survivor» προκειμένου να αντέξει τις σκληρές δοκιμασίες, αλλά και τις συγκρούσεις με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του.

Από το ξεκίνημά του, ο Μάριος ήταν συγκρατημένος κι αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά του στα αγωνίσματα και στην καθημερινότητά του στην παραλία. Παρόλο που η ομάδα των «Μαχητών» τις τελευταίες βδομάδες μαχόταν για το έπαθλο με πεσμένη ψυχολογία λόγω έλλειψης φαγητού, ο «τρελός Κύπριος» -όπως τον χαρακτηρίζει ο παρουσιαστής του «Survivor», Σάκης Τανιμανίδης- δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία του. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, φαινόταν να καθοδηγεί με απόλυτη στρατηγική τα μέλη της ομάδας του, δίνοντάς τους κίνητρα να αγωνιστούν περισσότερο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Βέβαια, στα τελευταία επεισόδια, ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος μεταξύ των «Μαχητών» με τον Ορέστη Τσάνγκ και τον Μάριο να μιλούν ανοικτά για ανικανότητα παικτών εντός της ομάδας τους, σχολιάζοντας πως η ομάδα των «Διασήμων» υπερτερεί. Σε ένα από αυτά τα επεισόδια, μάλιστα, όπου ακούστηκε και η περιβόητη ατάκα του Κύπριου παίκτη για τα…οπίσθια της Λάουρα Νάργες. «Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώλο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor», είπε χαρακτηριστικά. Και, μέσα σε λίγη ώρα, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά, με τις απογευματινές εκπομπές να σχολιάζουν την επίμαχη δήλωσή του. Στο παιχνίδι της συζήτησης φυσικά μπήκε και ο Μιχάλης Μουρούτσος, σύντροφος της Λάουρα Νάργες, ο οποίος μετά την προβολή του σχετικού επεισοδίου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν..και τους χαλάς την ηρεμία..στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση».

ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ

Μια μερίδα κεφτέδες, ένα χάμπουργκερ ή τέσσερα κομμάτια πίτσα φαίνεται ότι είναι αρκετά ως ερέθισμα προκειμένου οι παίκτες των δυο ομάδων να μπουν στην αρένα και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο. Στην… αρένα του «Survivor», ο Μάριος έχει δώσει μέχρι στιγμής τον καλύτερό του εαυτό βγάζοντας ασπροπρόσωπη την ομάδα του. Έπεσε σε λάσπες, κρεμάστηκε από σκοινιά, πήδηξε δύσκολα εμπόδια, έριξε μπάλες στον στόχο και μέτρησε ελάχιστες ήττες στα δικά του αγωνίσματα. «Ο Μάριος έχει τη νοοτροπία του νικητή», δήλωσε πριν από μερικές μέρες η μητέρα του, Λία Ιωαννίδου, μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου. Σχολιάζοντας τις επιδόσεις του Μάριου αλλά και το πώς αισθάνεται όταν παρακολουθεί τον γιο της σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, η ίδια εξήγησε πως από μικρός, έδειχνε φανερά το πείσμα και τον θαρραλέο τρόπο που επιδείκνυε σε κάθε τι που αναλάμβανε να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Στο μεταξύ, από την πρώτη μέρα προβολής του «Survivor» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και του ΣΙΓΜΑ, ο νεαρός εκπαιδευτής καταδύσεων με την άψογη φυσική κατάσταση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και στα social media, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα υποστηρικτών του στο Facebook που ξεπερνά τα 1600 likes. Πολλοί τον αποκαλούν φαβορί, υποστηρίζοντας ότι ο Κύπριος παίκτης φλερτάρει με το πολυπόθητο βραβείο των 100.000 ευρώ. Αρκεί να αντέξει τις συνθήκες και τη δύσκολη διαβίωση στο νησί για τους επόμενους τρεις μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS