CELEBRITIESSHOWBIZΜικαέλα Φωτιάδη: Η συγγνώμη στην Άννα Αμανατίδου μετά την αποχώρησή της (βίντεο)

Μικαέλα Φωτιάδη: Η συγγνώμη στην Άννα Αμανατίδου μετά την αποχώρησή της (βίντεο)

Η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν το κορίτσι που έκριναν οι κριτές ότι πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM, αφού είχε τη χρειρότερη φωτογραφία. Έτσι το μοντέλο και μέλος της τριάδας της φωτιάς ετοίμασε τις βαλίτσες του το βράδυ της Τρίτης και αποχαιρέτησε το σπίτι του ριάλιτι μόδας και μαζί και το όνειρο για να γίνει το επόμενο next top model.

H Μικαέλα το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου-Κου και αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει πει για κάποιες από τις συμπαίκτριές της.

Η έκπληξη βέβαια έγινε όταν ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Αμανατίδου που τόσο καιρό βλέπαμε να μην τα πηγαίνουν καλά.

«Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά όταν πρωτοείδα τα επεισόδια στεναχωρήθηκα,δε μου άρεσε καθόλου η εικόνα που βγήκε προς τα έξω… Μας το είπαν ότι μας λένε τριάδα της φωτιάς και λέμε «ωραία να μας φοβούνται». Με την Εύη είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις όπως με όλες τις κοπέλες. Όταν είσαι πολύ κοντά με έναν άνθρωπο είναι φυσιολογικό να μαλώσεις κάποια στιγμή αν είναι μια αληθινή σχέση. Όταν είσαι με κάποιον 24 ώρες μαζί κάθε μέρα, έχεις και νεύρα και πίεση κάποια στιγμή θα σκάσεις. Στο επεισόδιο αποχώρησής μου ο τρόπος που μάλωσα μαζί της για ένα κλικ είναι τραγικός, η Εύη βέβαια το έκανε για το καλό μου αλλά το κατάλαβα μετά. Δε της κρατάω κάποια κακία. Για την Αμανατίδου τώρα το ότι είναι instagrammer , έχει ψεύτικους ακόλουθους και δεν είναι καλός χαρακτήρας είναι πράγματα που μου τα έχει πει η Μέγκι που τη γνώριζε και έξω από το παιχνίδι για αυτό και τα υποστήριζα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη αλλά τελικά απέδειξε ότι μπορεί και είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι. Ελπίζω να μη στεναχωρηθεί όταν τα δει…. Έχω πει και καλά λόγια για την Άννα αλλά δε τα έχουν δείξει. Έχω πει ότι τη θαυμάζω, το ότι είναι διπρόσωπη το είχα πει στην αρχή που είχα στηριχθεί σε όσα είχα ακούσει από τη Μέγκι. Δε λέω ότι με παρέσυρε η Μέγκι απλά την ήξερε πριν το παιχνίδι. Αν ήθελα να ήμουν σωστή θα μίλαγα με την Άννα και μετά θα έβγαζα συμπεράσματα, αυτό που έκανα ήταν λάθος, στηρίχθηκα σε αυτά που έλεγε η Μέγκι για αυτό και ζητάω συγγνώμη. Τη Μέγκι την είδα με το που αποχώρησα. Θα δείξει στη συνέχεια πως θα είναι η σχέση μας γιατί η ζωή έξω είναι πολύ διαφορετική, δε μαλώσαμε ποτέ. Της είπα ότι προς το τέλος έκανα παρέα με την Άννα και ξαφνιάστηκε» ανέφερε η Μικαέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS