CELEBRITIESSHOWBIZMother’s Day Special: Γυναίκες που μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές με τα παιδιά...

Mother’s Day Special: Γυναίκες που μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές με τα παιδιά τους

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις γυναίκες που μοιράστηκαν με το περιοδικό Hello! προσωπικές στιγμές με τα παιδιά τους.

Επιμέλεια – Κείμενα: Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

«Τη μητέρα μου τη λέμε σοφή»! μας είχε πει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στη συνέντευξη της, στις 2 Μαίου του 2015. «Είναι ο αφανής ήρωας της οικογένειας! Είναι αυθόρμητη, ευαίσθητη, δοτική, ειλικρινής, ενθουσιώδης και έτοιμη να προσφέρει βοήθεια σε όποιο τη χρειαστεί. Θυμάμαι από μικρή, προσπαθούσε πάντοτε να μου μάθει ότι σε όλα υπάρχουν όρια και μέτρο που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται και ήταν πάντοτε υπερπροστατευτική. Έχει όμως και κάποια μικρά ελαττώματα, είναι επιφυλακτική και καχύποπτη. Μπορώ να πω ότι τελικά πήρα πολλά από τα στοιχεία του χαρακτήρα της», είχε πει.

constantina-evrypidou

 

Gregory Morfi

Ο γνωστός σχεδιαστής μας σύστησε τη μητέρα του Κάτια πέρσι τον Αύγουστο. «Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις με τη μητέρα μου, που πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, είναι τόσα πολλά από τον καιρό που ήμουν μικρό παιδί, γέλια, ευτράπελα, χαρές, συγκινήσεις», μας είχε πει.

gregory-morfi

Νέδη Αντωνιάδου

Τον Μάρτιο του 2015, η Νέδη Αντωνιάδου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το πρώτο τεύχος του Hello! στην Κύπρο, με την μητέρα της Αλεξάνδρα Γαλανού. «Τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά», μας είχε πει, «στις διάφορες συζητήσεις που κάνουμε ακούω τον εαυτό μου να λέει λόγια που άκουγα όταν εγώ ήμουν μικρή από τη μητέρα μου και βλέπω τους γιους μου να αντιδρούν όπως αντιδρούσα και εγώ, πως όταν θα γίνουν και εκείνοι γονείς δεν θα κάνουν έτσι. Τελικά όλα είναι ένας τροχός που γυρίζει».

nedi-antoniadou

Δούκισσα Νομικού

Στις 6 Μαρτίου του 2012 η Δούκισσα Νομικού μας σύστησε τη μητέρα της, Ούρσουλα, σε μια φωτογράφιση με πολλές τρυφερές στιγμές. «Η μητέρα μου είναι η αφανής ηρωίδα της οικογένειάς μας», ανέφερε στη συνέντευξή της η Δούκισσα, και στο πρόσωπο της μητέρας της καταγραφόταν ένα ευτυχισμένο χαμόγελο.

doukissamother

 

Τατιάνα Στεφανίδου

Έχει δηλώσει πως τα παιδιά της, Νικόλας και Λυδία Ευαγγελάτου, είναι η αρχή και το τέλος της ζωής της. «Πιστεύω πως τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μέτρο, να μάθουν να πειθαρχούν σε κανόνες», δήλωνε τα Χριστούγεννα του 2008 η δημοσιογράφος, η οποία φωτογραφήθηκε με τα δυο της παιδιά σε ανάλογο σκηνικό.

tatianastefanidou

Κατερίνα Καραβάτου

Μια αποκλειστική φωτογράφιση για το Hello! έκανε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καραβάτου τον Ιούλιο του 2008 μαζί με τη μητέρα της, Αγγελική, η οποία εξομολογούνταν για την κόρη της: «Ως μοναχοπαίδι, είχε ανάγκη από συντροφιά και, όταν έφερνε φίλους στο σπίτι, τους χάριζε από ένα παιχνίδι για να ξανάρθουν. Ήταν υποχωρητική στις παρέες της. Αργότερα το ξεπέρασε, καθώς απολάμβανε τα προνόμια του μοναχόπαιδου».

karavatou

Βίκυ Λέανδρος

Η διεθνής ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος μας σύστησε τον Οκτώβριο του 2012 την κόρη της, Σάντρα Φον Ρουφίν. «Έχουμε μια ανοιχτή σχέση με τη Σάντρα. Ως μητέρα, όταν μου ζητήσει τη γνώμη μου, θα της την εκφράσω και θα τη συμβουλεύσω. Ποτέ, όμως, δε θα προσπαθήσω ν’ αλλάξω μια απόφαση που έχει πάρει. Είναι ώριμη και διαθέτει έντονη προσωπικότητα», δήλωνε η Βίκυ Λέανδρος στην κοινή τους συνέντευξη.

vicky-leandros

 

Βάνα Μπάρμπα

Η Φαίδρα είναι η μεγαλύτερη αγάπη της Βάνας Μπάρμπα, ο λόγος για τον οποίο χαμογελά και είναι δυνατή, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει. Το Νοέμβριο του 2005 η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την τριών ετών τότε κόρη της για το Hello!, δηλώνοντας: «Όλη μου η ζωή είναι το παιδί. Όλα άλλαξαν αυτά τα τρία τελευταία χρόνια. Έγινα πιο ουσιαστική, πιο αυστηρή με μένα, με τη ζωή και με τους άλλους. Με έχει αλλάξει. Έχω δει την ουσιαστική αγάπη, το καθαρό συναίσθημα, κι εκεί κάπου το φυλάς ως κόρη οφθαλμού».

vana-barba

Καίτη Γαρμπή

«Αυτό το παιδί μου έχει δώσει πολλές χαρές. Του έχω μεγάλη λατρεία. Κάτω από το Θεό μου έχω αυτό», δήλωνε η Καίτη Γαρμπή στο πρώτο τεύχος του Hello!, τον Οκτώβριο του 2005. Τότε για πρώτη φορά μας σύστησε τον έξι ετών γιο της, Δημήτρη, σε μια φωτογράφιση στο σπίτι τους, μαζί με τον Διονύση Σχοινά. «Ήταν ένα πλασματάκι τοσοδούλι και όταν τον ακούμπησα στο στήθος μου ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

kaiti-garbi

 

Καλομοίρα

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Καλομοίρα Σαράντη και από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της είναι τρομερά συγκινημένη. Στις αρχές Μαρτίου του 2016 φωτογραφήθηκε μόνο για το Hello! με τους δίδυμους γιους της, Νίκο και Δημήτρη, με φουσκωμένη την κοιλίτσα της που «φιλοξενεί» την κόρη της.

kalomoira9

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής, Στέλιος Καλλινίκου, Ιωάννα Τζετζούμη, Χάρης Χριστόπουλος, Ρούλα Ρέβη, Costas Picadas, Μάρα Δεσύπρη, Δημήτρης Αραπατζάκης, Λούκας Χαψής, Σάββας Βασιλειάδης, Μενέλαος Μυρίλλας

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS