CELEBRITIESSHOWBIZMy Style Rocks Gala: Η επιστροφή της Ραμόνα και τα «φαρμακερά» σχόλια

My Style Rocks Gala: Η επιστροφή της Ραμόνα και τα «φαρμακερά» σχόλια

Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, κόντρες και πολύ στυλ ολοκληρώθηκε στο My Style Rocks δίνοντας τη σκυτάλη σε ένα φαντασμαγορικό Gala.

Λίγο μετά τις 9 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλωσόρισε κοινό και κριτική επιτροπή ενώ στην θέση του guest κριτή κάθισε για δεύτερη φορά από την αρχή της σεζόν, η Ραμόνα.

Οι 10 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ευφάνταστα σύνολα και να «ζωντανέψουν» τους αγαπημένους τους ήρωες των παραμυθιών και cartoons, κάτι που όπως φάνηκε δεν κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτρια του My Style Rocks κατέρρευσε on air – O Δημήτρης Αργυρόπουλος τη σήκωσε στα χέρια του (βίντεο)

 

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από τις διαγωνιζόμενες οι οποίες έδειξαν την σέξι τους πλευρά φορώντας μαύρα κορμάκια και μαύρες ψηλές μπότες.

Δεν άργησαν ωστόσο να δημιουργηθούν οι πρώτες εντάσεις, όταν η Έφη κατηγόρησε την Χριστίνα και την Φωτεινή για στρατηγική όσον αφορά την βαθμολογία, με την Χριστίνα να της απαντάει πως θα πρέπει να σκέφτεται καλύτερα αυτά που λέει.

https://www.youtube.com/watch?v=OXuUCDHoYuw

Όταν η Χριστίνα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, η Ραμόνα αρχικά αρνήθηκε να σχολιάσει την εμφάνισή της ενώ αμέσως μετά ξέσπασε και απευθυνόμενη σε όλες τις διαγωνιζόμενες είπε: «Οι περισσότερες έχετε έρθει εδώ για άλλους λόγους και όχι για την αγάπη σας για την μόδα. Σας έχω δει και από το σπίτι. Και 0 να είχα αυτό θα έβαζα. Καθόλου φαντασία! Που είναι η μόδα; Γιατί ήρθατε εδώ;».

https://www.youtube.com/watch?v=okayFM9IROA

Τα σκληρά σχόλια από την Ραμόνα συνεχίστηκαν και στην εμφάνιση της Τάμτας Μαστοράκη, όταν η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks άφησε να εννοηθεί πως η εμφάνιση αυτή παραπέμπει σε κλόουν. «Θα σας βλέπουν οι κόρες μου και θα γελάνε! Είναι δυνατόν; Θα πέρναγαν τέλεια μαζί σας. Να μου πείτε και τιμές να σας πάρω στο πάρτι το παιδικό!» ανέφερε χαρακτηριστικά με την Τάμτα να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι η πρώην του Δώρου Παναγίδη (βίντεο)

Τη στιγμή μάλιστα που επέστρεψε στη θέση της έδειξε να διαφωνεί με τα σχόλια του Δημήτρη Αργυρόπουλου λέγοντας στις συμπαίκτριές της πως ίσως κάτι δεν καταλαβαίνει. Ο εκδότης τότε χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του απάντησε πως «το εξοργιστικό είναι πως ό,τι και να σας έχουμε πει δεν το καταλαβαίνετε».

Στο πιο δύσκολο κομμάτι της βραδιάς, η Εύα Μπάση, η Κάτια Πλούμη και η Μαρία Λέκα ήταν οι τρεις παίκτριες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία, με την τελευταία να «σώζεται» από τις συμπαίκτριες της. Τελικά, η Κάτια Πλούμη συγκεντρώνοντας δυο αρνητικές ψήφους από τους κριτές ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οριστικά από το show μόδας του ΣΚΑΪ.

https://www.youtube.com/watch?v=DQnW6kj2WGk

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS