CELEBRITIESSHOWBIZMy Style Rocks: Οι «κατηγορίες» του Κουδουνάρη που έκαναν παίκτρια να αποχωρήσει...

My Style Rocks: Οι «κατηγορίες» του Κουδουνάρη που έκαναν παίκτρια να αποχωρήσει κλαίγοντας από το πλατό

Την αντίδραση των κριτών του My Style Rocks προκάλεσε για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Πολλές φορές έχουμε δει τον Στέλιο Κουδουνάρη να παρουσιάζει φωτογραφίες με ίδια looks της παίκτριας και να της κάνει σύσταση αλλά και να της θυμίζει το λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η Ιωάννα αρνείται συνεχώς πως αντιγράφει looks και ισχυρίζεται ότι την αδικούν.

Η ιστορία επαναλήφθηκε και στο σημερινό επεισόδιο. Η Ιωάννα εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή με το outfit που επέλεξε αλλά πριν την κρίνουν οι κριτές ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε στο video wall ένα ίδιο look της που φόρεσε την περασμένη εβδομάδα και υπήρχε έτοιμο στο διαδίκτυο.

Η Ιωάννα φανερά ενοχλημένη αρνήθηκε τις κατηγορίες περί αντιγραφής με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονος διάλογος και η παίκτρια να επιστρέψει στη θέση της φανερά ενοχλημένη.

Λίγο μετά και ενώ η Χριστίνα Παπαδέλλη παρουσίαζε το δικό της concept στην κριτική επιτροπή, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρατήρησε πως η Ιωάννα ήταν ακόμη εκνευρισμένη. «Δε το μπορώ άλλο αυτό το πράγμα» είπε και συνέχισε «δεν ισχύει για αυτό με πνίγει το δίκιο μου και δεν μπορώ να το αποδείξω. Επειδή το είπατε και επειδή έγινε η αρχή, ο κόσμος αυτή τη στιγμή ψάχνει λυσσασμένος, λες και δεν έχει άλλη δουλειά, να βρει εικόνες που ταιριάζουν με το ντύσιμο το δικό μου. Είναι πολύ εύκολο».

Λίγα λεπτά μετά και αφού άκουσε τις παρατηρήσεις των κριτών αποχώρησε από το πλατό ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε το απόσπασμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS