CELEBRITIESSHOWBIZMy Style Rocks: Τα καρφιά για την Έφη μετά την αποχώρησή της...

My Style Rocks: Τα καρφιά για την Έφη μετά την αποχώρησή της και η αποκάλυψη για «στημένες» ψηφοφορίες

Έντονο επεισόδιο στο My style Rocks σήμερα. Την ώρα της κριτικής για την Εύα Μπάση, οι παίκτριες μίλησαν για τη δύσκολη ψηφοφορία που είχαν την Παρασκευή (26/10).

Η Εύα ήταν εκ των υποψηφίων όμως οι συμπαίκτριές της την έσωσαν. Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τις παίκτριες τι συνέβη και πώς τους φάνηκε η παραμονή, ακολούθησαν ιδιαίτερα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησε οικειοθελώς ένα από τα φαβορί του «My Style Rocks» (βίντεο)

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα που δεν είναι η Δανάη μαζί μας. Όχι σε σχέση με την Εύα, σε σχέση με την Έφη. Ψήφισα αντικειμενικά και δεν εκτιμήθηκε αυτό… Δεν μου μίλησε καν, ούτε καληνύχτα, ούτε τίποτα. Απαξίωση γενικά. Ίσως και να έκανα και λάθος σκέφτηκα μετά, γιατί θα μπορούσε να είναι η Δανάη εδώ. Ξαναείδα το επεισόδιο και έκλαψα. Όμως δεν υπήρχε περίπτωση να μην ψηφίσω αντικειμενικά. Έδωσα την ψήφο μου στην Έφη για να έχουν και οι τρεις ισοψηφία. Για να είμαι σωστή, της είπα (σ.σ. στη Δανάη) ότι αν την έσωνα, θα ήταν στη θέση της η Εύα, που για εμένα θα ήταν πιο δίκαιο», είπε η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Σε ότι αφορά την Ιωάννα, είπε πως δεν έχει μετανιώσει. «Αποφάσισα τελευταία στιγμή τι θα ψηφίσω. Η Εύα είχε προσπαθήσει περισσότερο την τελευταία εβδομάδα και η Έφη έδειχνε ότι δεν το ήθελε πολύ», σημείωσε.

Κουβέντα έγινε και για τις ψηφοφορίες, με την Χριστίνα να σημειώνει: «Στην προηγούμενη ψηφοφορία που ήμουν υποψήφια, ήρθε κορίτσι και μου είπε ότι “Αν είστε οι τρεις που είδαμε το μεσημέρι έχουμε αποφασίσει ότι εσυ θα πας μπροστά”».

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS