CELEBRITIESSHOWBIZΜυστήριο με την κηδεία του David Bowie

Μυστήριο με την κηδεία του David Bowie

Άγνωστες παραμένουν οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Ντέιβιντ Μπόουι, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, μετά από 18μηνη μυστική «μάχη» με τον καρκίνο, καθώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, η αποχαιρετιστήρια τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, στη Νέα Υόρκη, το μέρος όπου ο Μπόουι έζησε τα τελευταία είκοσι χρόνια και όχι στη γενέτειρά του, την Μεγάλη Βρετανία. Εκτός από τα μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους, δεν αποκλείεται να είναι παρόντες και πολλοί άνθρωποι της μουσικής.

Μάλιστα, προς τιμήν του τραγουδιστή, θα πραγματοποιηθεί συναυλία στις 31 Μαρτίου στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, όπου το συγκρότημα του παραγωγού του Μπάουι, Τόνι Βισκόντι, θα ερμηνεύσει επιτυχίες του τραγουδιστή, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες (όπως η Σίντι Λόπερ).

Αρχικά, η συναυλία επρόκειτο να είναι ένα αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου Μπάουι, ωστόσο μετά το θάνατό του οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα αποτελέσει τελικά συναυλία στη μνήμη του.

Στο μεταξύ, θαυμαστές του εμβληματικού μουσικού συνεχίζουν να πενθούν, ενώ, έξω από τα διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και έξω από το σημείο όπου γεννήθηκε, στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου, τοποθετούνται ακόμη λουλούδια, κεριά και αφιερώσεις αγάπης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS