CELEBRITIESSHOWBIZΝίκη Βίσση: «Καιγόταν το σπίτι μου και το πυροσβεστικό είπε “Δεν έχω...

Νίκη Βίσση: «Καιγόταν το σπίτι μου και το πυροσβεστικό είπε “Δεν έχω άλλο νερό”»

Η Νίκη Βίσση, αδελφή της Άννας Βίσση, μιλάει πρώτη φορά για την καταστροφή του σπιτιού της στο Μάτι κατά την πυρκαγιά της Δευτέρας.

«Η τραγωδία παρ’ όλο που έχω χάσει το σπίτι μου, της μητέρας μου, αλλά και της αδελφής του συζύγου μου στέκομαι περισσότερο στους ανθρώπους και αυτό είναι ευθύνη των ανθρώπων που τα ρίχνουν στην πυροσβεστική και δεν ξέρουμε ποιος φέρει όλη αυτήν την ευθύνη που οδήγησε όλον αυτόν τον κόσμο στην αυτοκτονία. Ειλικρινά, ζούμε κάθε μέρα αυτό το δράμα. Ο δήμος είναι ανύπαρκτος» δηλώνει μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.

Μάλιστα, η Νίκη Βίσση αποκαλύπτει: «Εγώ έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα και ξαφνικά βλέπω ότι καίγεται και ο Νέος Βουτζάς. Παίρνω τον άντρα μου, μου λέει ότι η φωτιά κατεβαίνει και μου το έκλεισε. Τα δύο παιδιά, η Βέρα και η Σοφία, πήραν σηκωτή τη μάνα μου. Ο άντρας μου μαζί με δύο φίλους των κοριτσιών προσπαθούσαν να σώσουν το σπίτι μας. Τα κορίτσια ξεκίνησαν να πάνε προς τη Ραφήνα που έγινε ο κακός χαμός. Από μόνες τους διαπίστωσαν το μποτιλιάρισμα, έκαναν αναστροφή και πήγαν προς Νέα Μάκρη. Και έτσι σώθηκαν! Είδα πυροσβεστικά μόνο στη Μαραθώνος, κατέβηκα τον κεντρικό του Ματιού και βρήκα ένα πυροσβεστικό που το ζήτησα εγώ γιατί καιγόταν το τελευταίο δωμάτιο του σπιτιού μου και μου είπε: “Κυρία μου δεν έχω άλλο νερό”».

 

Πού ζουν οι άνθρωποι στο Μάτι μετά την καταστροφή; «Έψαχνα να βάλω την ανηψιά του άντρα μου, που έχει δύο μωρά, με τον άντρα της. Έψαχαν ξενοδοχείο, αλλά έχουν γεμίσει. Υπάρχει μία κατασκήνωση, θα πήγαιναν εκεί μετά από τρεις ολόκληρες μέρες» συμπληρώνει η ίδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS