CELEBRITIESSHOWBIZΝικόλας Αγόρου: Το νέο toy boy της TV

Νικόλας Αγόρου: Το νέο toy boy της TV

Ψηλός, με χαρακτηριστικά καγκούρικο κούρεμα, εφάμιλλης αισθητικής τατουάζ και στήθος τόσο στητό και τουμπανιασμένο, ώστε να συναγωνίζεται στα ίσα εκείνα των συμπαικτριών του. Ο παλαίμαχος ΟΥΚάς με τη φραουλίτσα αρέσει. Πώς να το κάνουμε;

Του Κώστα Μπουρούση

Από την τετραγωνισμένη, αρχετυπικά αρσενική κάτω γνάθο του θαρρείς ότι θα κυλήσουν ποτάμια από σάλιο κάθε φορά που στέκεται μπροστά στον στίβο μάχης. Τόσο πολύ θέλει να ριχτεί στη λάσπη, στη θάλασσα, στην αρένα. Τα μάτια του υγραίνονται και, αν ο τηλεοπτικός φακός τού έκανε ένα κοντινό πλάνο, πιθανότατα θα βλέπαμε να παίζονται μέσα τους σε λούπα τα highlights από τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, για την οποία μόνο περηφάνια νιώθει. Το πολυσυζητημένο -ελέω μεγέθους- στήθος του πάλλεται από αγωνία και ηδονή μαζί, ενώ οι φωνητικές χορδές του προετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν ακατέργαστες, πρωτόγονες ιαχές στην περίπτωση της νίκης, μα ακόμη και σ’ εκείνην της ήττας. Ο Νικόλας Αγόρου έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει από τους ομόσταβλους αλλά και από τους αντιπάλους του στο «Survivor» κι είναι ίσως ο μόνος που έχει τη δυναμική και τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις επιδόσεις του «πατριάρχη» Ντάνου στα αγωνίσματα που λαμβάνουν χώρα στην τροπική γη του Αγίου Δομίνικου. Αγρίμι σωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Με ποιον από τους «Μαχητές» είχε φλερτ στο παρελθόν η Ελένη Χατζίδου;

Ο 26χρονος «Μαχητής» με το αλαβάστρινο κορμί και το διαρκώς θυμωμένο πρόσωπο είναι ένας πρώτης τάξεως λόγος για να παρακολουθήσει κανείς τη δεύτερη σεζόν του θρυλικού πια reality επιβίωσης. Ορμά στην αρένα σαν πεινασμένο τζάγκουαρ, αγωνίζεται με γαϊδουρινή στωικότητα, πανηγυρίζει έξαλλα σαν τον πρωτόγονο άνθρωπο όταν ανακάλυψε τον τροχό (ή έστω τη φωτιά) και απογοητεύεται εξίσου πομπωδώς. Ήδη οι αντίπαλοί του τον κοιτούν με μισό μάτι, ενώ και οι συμπαίκτες του -με μπροστάρισσα την αυτοαποκαλούμενη πρωταθλήτρια του kick boxing Αγγελική Κοκαλίτσα- έχουν αρχίσει να κοιτάζουν με καχυποψία τους θριάμβους του στα αγωνίσματα, αλλά και τις ηγεμονικές τάσεις που ο ίδιος δειλά αλλά σταθερά αποκαλύπτει. Ποιο είναι όμως το αγόρι που λατρεύουν τα κορίτσια και αγαπούν να μισούν τα αγόρια;

Γεννημένος στην Κόνιτσα πριν από 26 χρόνια, ο Αγόρου ήταν ένα αεικίνητο, δραστήριο, ανήσυχο παιδί. Καταπιάστηκε με το Κανόε Καγιάκ και γι’ αυτό η απόφασή του να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ ήταν, μάλλον, μόνοδρομη. Έχει, μάλιστα, κι έναν μικρότερο αδελφό που είναι εικόνα και ομοίωσή του. Ο Νικόλας πέρασε τα φοιτητικά χρόνια του στη Θεσσαλονίκη. Η σωματική διάπλαση, η ρώμη του, αλλά και το μοντελίστικο πρόσωπό του ήταν διαχρονικά αυτό που ήθελαν τα κορίτσια. Αλλά και τα πρακτορεία μοντέλων. Κάπως έτσι βρέθηκε να ιχνηλατεί στην άγνωστη γη του μόντελινγκ με κορυφαία από τις δουλειές του εκείνην για γνωστή ελληνική εταιρία μαγιό και εσωρούχων, με την οποία παρεμπιπτόντως είχε συνεργαστεί πολλάκις και η Κατερίνα Στικούδη πριν αποφασίσει να κηδέψει τον εαυτό της στο πρόσφατο βίντεο κλιπ της. Ακόμη, πρωταγωνίστησε -εννοείται ημίγυμνος- και στο βίντεο κλιπ της Demy για το τραγούδι «Ισόβια Μαζί».

Οι γωνίες του προσώπου του, το αγαλματένιο σώμα του και το πάλλευκο σαν τις κορφές της Πίνδου χαμόγελό του ήταν αυτό που ήθελε ο φωτογραφικός φακός. Κι αυτή η συγκυρία έμοιαζε με την καλύτερη απόσβεση του μόχθου του στο γυμναστήριο, μα και με την ιδανική πρώτη ύλη για να δημιουργήσει ένα πιστό και αφοσιωμένο ποίμνιο στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ημέρα της εισόδου του στο «Survivor» μέχρι και σήμερα ο Αγόρου κατάφερε να διπλασιάσει τους followers του στο Instagram. Βεβαίως, ο έμπειρος μετρ σε κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, στη Γλυφάδα αλλά και στη Μύκονο -με άλλα λόγια στις φωλιές των κλαρινογαμπρών- ήταν λαοφιλής και πριν τη μετοίκησή του στη ζούγκλα του Δομίνικου. Φτάνει κανείς να ρίξει μια ματιά στα likes αλλά και στα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες του. Οι φίλοι του τον αποκαλούν με τα κωδικά παρατσούλια «μωρή τρέλα», «bro», «αδελφέ», «τυπάρα», «τούμπανο». Κι η αλήθεια είναι ότι όλα τα χαϊδευτικά ονόματά του μοιάζουν ολωσδιόλου ταιριαστά στον σκληροτράχηλο, μα cool Αγόρου, ο οποίος φροντίζει συχνά πυκνά να τροφοδοτεί τα κοινωνικά δίκτυα με αδαμιαίες φωτογραφίες του. Νάρκισσος; Σίγουρα όχι περισσότερο από όσο θα ήταν κανείς στη δική του θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως δεν θυμάσαι από πού ξέρεις τον «Φραουλίτσα» του Survivor 2! (βίντεο)

Κομβικής σημασίας για τη ζωή του μέχρι σήμερα ήταν η θητεία του ως έφεδρου αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων. Ήταν μία εμπειρία που τον ωρίμασε, τον σκληραγώγησε, τον έκανε τελικά τον παίκτη του «Survivor», που δύσκολα μπορεί να νικηθεί από τους αντιπάλους. Άλλωστε, τα μέχρι τώρα στατιστικά για το τουμπανιασμένο αγόρι με το φλοράλ μαγιό αυτό καταδεικνύουν. Με ποσοστό νικών 67,7% ο Αγόρου έχει κατακτήσει μια θέση στο Top 5 των επιδόσεων «Μαχητών» και «Διασήμων». Ο μόνος που φαίνεται ότι μπορεί να τον απειλήσει είναι ο personal trainer Ηλίας Γκότσης, μαζί με τον οποίο θα μπορούσαν, εξάλλου, να ενσαρκώσουν περίφημα τους Διόσκουρους του «Survivor».

Σε κάθε περίπτωση ο Αγόρου είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να ενσαρκώνει σε ένα σώμα τρεις διαφορετικούς ανθρωπότυπους: τον κάγκουρα, τον κλαρινογαμπρό και το ντούκι. Είναι σαν να λέμε ότι τα έχει όλα και συμφέρει. Βεβαίως, πέραν της εντυπωσιακά άλιπης μυϊκής μάζας του, τον ρόλο τους στη στερέωσή του στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως το λαϊκό τεκνό του διπλανού cross-fit-άδικου παίζουν προφανώς τα πολλά και πολυποίκιλα τατουάζ του. Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει ο τατουατζής του για τη θρυλική πια φράουλα στον λαιμό του, τον τρυποκάρυδο στο αριστερό του μπράτσο, τη νεκροκεφαλή στο δεξί στήθος ή την κορώνα στο μέρος της καρδιάς. Τι κι αν με τα σαρκώδη χείλη του δυσκολεύεται να συντάξει μια πρόταση με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης του απευθύνει τον λόγο; Ο Αγόρου έχει ήδη κατακτήσει τη θέση του ως Βασάλος στη θέση του Βασάλου στην ντόπια σόου μπιζ. Κι όσο οι ιαχές και τα ζωώδη ορμέμφυτα θα τον κυριεύουν, τόσο θιασώτες και τιμητές θα τον συζητούν δίχως γιατί και όχι άδικα. Εκτός πια κι αν ο ενθουσιασμός του κοινού ξεφουσκώσει το ίδιο απότομα με το κορμί του τις επόμενες εβδομάδες ελέω ασκητικής διατροφής και κακουχίας..

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS