CELEBRITIESSHOWBIZΝικολέττα Καρρά: Το παιδί που θέλει να αποκτήσει & η δικαστική διαμάχη...

Νικολέττα Καρρά: Το παιδί που θέλει να αποκτήσει & η δικαστική διαμάχη με το Survivor

Στην εφημερίδα Real Life μίλησε η Νικολέττα Καρρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Αν δεν έβρισκα τον σύζυγό μου, δεν θα παντρευόμουν, ποτέ. Ο Φώτος είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μπορώ να μιλάω για τον άντρα μου ώρες ατελείωτες» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Κύπριο επιχειρηματία Φώτο Πιττάτζη με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Νικολέττα Καρρά με τις φήμες περί χωρισμού – Τι απαντά η ηθοποιός για το γάμο της

Η ηθοποιός εξέφρασε μάλιστα και την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδάκι σχολιάζοντας πως «δεν βάζω σχέδια σε αυτά τα πράγματα. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Όταν κάνουν οι άνθρωποι σχέδια, ο Θεός γελάει».

 

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην πρόταση που δέχθηκε να συμμετάσχει στο Survivor αλλά όπως είπε «κάποια πράγματα από τη μεριά της παραγωγής στράβωσαν και τελικά ακυρώθηκε. Γενικά από τη μεριά μου δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι, γιατί με όποιες συμφωνίες έχω κάνει, είτε γραπτές είτε άγραφες, είμαι πολύ συνεπής.Άλλαξαν κάποια πράγματα από τη μεριά της παραγωγής, αλλά θα τα μάθετε αναλυτικά, γιατί θα κινηθούμε νομικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS