CELEBRITIESSHOWBIZΝίκος Καρβέλας - Χριστίνα Αναγνωστοπούλου: Κοινή έξοδος στην Κηφισιά

Νίκος Καρβέλας – Χριστίνα Αναγνωστοπούλου: Κοινή έξοδος στην Κηφισιά

Ενισχύεται το ρεπορτάζ του Hello για κρίση στο γάμο Πάνια-Καρβέλα, έπειτα από την κοινή έξοδο του καλλιτέχνη με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στο κέντρο της Κηφισιάς.

Της Δανάης Πεταλά

Μόλις στο περασμένο τεύχος γράψαμε αποκλειστικά για την πρώτη σοβαρή κρίση στο γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, οι οποίοι πλέον δε μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Με το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε αυτή την εβδομάδα έρχεται να ενισχυθεί και να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ.

 

Ο  πολυσχιδής συνθέτης φιλοξενείται στο σπίτι της Άννας Βίσση, στην Εκάλη, ενώ δίπλα του αυτή τη δύσκολη στιγμή βρίσκεται και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, με την οποία έχουν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν. Μαζί της περνά αρκετές ώρες, συζητώντας την κατάσταση και ηρεμώντας με τη συντροφιά της. Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Κηφισιά, όπου έκαναν μια βόλτα. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας επισκέπτεται καθημερινά στο σπίτι του το γιο του, Ανδρέα, καθώς και για εκείνον και για την Αννίτα είναι η μοναδική προτεραιότητα σ’ αυτό το δύσκολο για τη σχέση τους διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS