CELEBRITIESSHOWBIZΝότης Σφακιανάκης: Η απομόνωση, η έρημη βίλα και σε ποιο νησί ζει

Νότης Σφακιανάκης: Η απομόνωση, η έρημη βίλα και σε ποιο νησί ζει

Ανησυχία προκαλεί στους θαυμαστές του η απουσία του αγαπημένου τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και λίγα χρόνια. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος απέχει από τον χώρο και από τις πίστες, μετά τη σύλληψή του το 2020 για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Μάλιστα, πρώην συνεργάτης του, ανέφερε πως εκτός από την αποχή από το καλλιτεχνικό στερλεωμα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και στην προσωπική του ζωή. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Βρετανίδα σύζυγός του, Κίλι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Διαβάστε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: Δεν μιλάει με κανέναν αποκαλύπτει ο κολλητός του

Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τη βίλα του τραγουδιστή στην περιοχή της Βάρκιζας, η οποία εδώ και αρκετό καιρό μοιάζει να είναι ερειπωμένη , κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Νότης Σφακιανάκης επιλέγει την απομόνωση. Σύμφωνα με γείτονες όπως γράφει το TLIFE το σπίτι μοιάζει να είναι κλειστό εδώ και αρκετό καιρό, με τα παράθυρα να είναι σφραγισμένα.

Notis5

Notis8

Notis6

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να ζει τα τελευταία στην Κω, το νησί όπου γεννήθηκε ενώ πριν τη σύλληψή του το 2020 διέμενε σύμφωνα με το TLIFE στο καμαρίνι νυχτερινού κέντρου το οποίο ανήκει σε πασίγνωστο επιχειρηματία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS