CELEBRITIESSHOWBIZΝτάνος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είναι μια όμορφη σχέση,πρόσφατη…» (βίντεο)

Ντάνος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είναι μια όμορφη σχέση,πρόσφατη…» (βίντεο)

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου», και ο Γρηγόρης Μπάκας, στο αεροδρόμιο. Ο νικητής του περσινού Survivor ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου προσπαθώντας -μάταια μάλλον – να δώσει ένα τέλος στα όσα γράφονται και ακούγονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Αντάλλαξαν φιλιά στο στόμα!

Ο Ντάνος απάντησε με χιούμορ στις καταιγιστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου και εξήγησε ποια είναι τα δεδομένα. «Τώρα αυτά θα λέμε συνέχεια; Με πήραν 100 τηλέφωνα! Για φαγητό πήγαμε. Έχει αναπαραχθεί τόσο πολύ που θα έχει κανένα τυχερό και θα της το χαλάσουμε! Και εμένα μπορεί να μου χαλάσετε κανένα τυχερό!», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι μια όμορφη σχέση και πρόσφατη αλλά πολλή ειλικρινής και φιλική και έχουμε κάθε δικαίωμα και να φάμε και.. εντάξει δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να θυμίσουμε πως αφορμή γι’ αυτή τη συζήτηση στάθηκε η πρόσφατη κοινή βραδινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στις 3 Μαρτίου καθώς και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από έξοδο τους σε εστιατόριο το πρωί της ίδιας ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS