CELEBRITIESSHOWBIZΝτόναλντ Τραμπ: Αντί με τον Κιμ συναντήθηκε με... την Κιμ! (εικόνες)

Ντόναλντ Τραμπ: Αντί με τον Κιμ συναντήθηκε με… την Κιμ! (εικόνες)

Ενώ πραγματοποιούνται προπαρασκευαστικές συναντήσεις για τη διοργάνωση της συνόδου κορυφής των ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα και όλοι αναμένουν τη συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουνγκ, ο Αμερικανός πρόεδρος συνάντησε προς το παρόν την Κιμ Καρντάσιαν.

Η συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με την τηλεπερσόνα έγινε στον Λευκό Οίκο και συγκεκριμένα στο οβάλ γραφείο, όπου συζήτησαν για την υπόθεση της Αλις Τζόνσον.

Η Άλις Τζόνσον είναι μία 63χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων και γιαγιά έξι παιδιών, η οποία πήρε ποινή ισόβιας κάθειρξης για κατοχή κοκαΐνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος το 1996.

Η Καρντάσιαν βρέθηκε στον Λευκό Οίκο προκειμένου να ζητήσει να δοθεί χάρη στην Τζόνσον καθώς και να συζητήσει γενικότερα για τη σωφρονιστική μεταρρύθμιση και το θέμα των ποινών.

H Καρντάσιαν μετά την συνάντηση έγραψε η ίδια στο Twitter:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή».

Με τη σειρά του ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε μία φωτογραφία στοTwitter από το οβάλ γραφείο μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν, σχολιάζοντας «Υπέροχη συνάντηση με την Κιμ Καρντάσιαν σήμερα, μιλήσαμε για τις μεταρρυθμίσεις των φυλακών και τις ποινές».

Πάντως, η συνάντηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αν σκεφτεί κανείς το παρελθόν αυτών των δύο.

Από την μία η τηλεπερσόνα είχε υποστηρίξει ανοιχτά τη Χιλαρι Κλίντον στην προεκλογική της εκστρατεία και από την άλλη ο Τραμπ σε συνέντευξή του το 2015 είχε αποκαλέσει χοντρή την Κιμ Καρντάσιαν, λέγοντας επίσης πως δεν θα ήθελε να βγει έξω μαζί της, εξαιτίας των μεγάλων οπισθίων της.

Οσο για την Άλις Τζόνσον, η ίδια συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε ενεργούσε ως διαμεσολαβητής, ενώ πλέον εκτίει ποινή ισόβιας, έχοντας ήδη περάσει 20 χρόνια στη φυλακή.

Η 62χρονη έχει γίνει θεατρική συγγραφέας μέσα στο κελί και μέντορας σύμφωνα με το Business Insider.

Φωτογραφίες: AP- Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS