CELEBRITIESSHOWBIZΝτύστε το γάμο σας στα λευκά

Ντύστε το γάμο σας στα λευκά

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τη διασκόσμηση του γάμου σας, που πραγματικά αν τις αναλύσετε όλες στο τέλος θα μπερδευτείτε και δε θα ξέρετε ποια να επιλέξετε. Διαφορετικά είδη λουλουδιών, διάφορες αποχρώσεις, κεράκια, λεπτομέρειες για το τραπέζι ευχών, γλυκίσματα, είναι τόσα που πρέπει να σκεφτείτε και να συνθέσετε μεταξύ τους, για να ταιριάζουν.

Κάντε την αρχή με το στολισμό, επιλέγοντας αρχικά την απόχρωση που θέλετε να κινηθείτε. Μία safe and chic επιλογή, είναι αναμφισβήτητα το λευκό χρώμα. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη λουλουδιών, φθηνά ή ακριβά, ψηλά ή κοντά, να τα στολίσετε μόνα τους ή συνοδευόμενα από πρασινάδα, σε χαμηλά ή ψηλά βάζα, με κεράκια, πάνω σε κομμάτια ξύλο, σε κυκλικούς καθρέφτες. Ό,τι συνδυασμό και αν κάνετε είναι σίγουρο ότι η διακόσμησή σας θα είναι chic, θα εμπνέει ηρεμία και σίγουρα ρομαντισμό.

Το λευκό χρώμα δίνει ένα μινιμαλισμό στο χώρο, που πραγματικά είναι απαραίτητος κάποιες φορές για τη διακόσμηση του γάμου. Με τόσες επιλογές τυχαίνει να υπερβάλλουμε και να δημιουργούμε υπερπαραγωγές, με αποτέλεσμα να κάνουμε και μικρά λαθάκια.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε από την πιο minimal, classy μέχρι την πιο huge και φαντασμαγορική διακόσμηση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS