CELEBRITIESSHOWBIZΟ 8χρονος Σταύρος συγκινεί με το υποκριτικό ταλέντο του στη σειρά «Μπλε»

Ο 8χρονος Σταύρος συγκινεί με το υποκριτικό ταλέντο του στη σειρά «Μπλε»

Ένα παιδί γεμάτο φως, ζωντάνια και χαμόγελο κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη νέα κοινωνική σειρά ΜΠΛΕ του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη.

O Σταύρος Κυπριανός Ζαχαρίου υποδύεται με εκπληκτικό τρόπο τον Σταυρή, τον γιο του Άλκη (Μαρίνου Χατζηβασιλείου) και της Μαρίνας (Νίκης Δραγούμη) και συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό με την αθωότητα και το υποκριτικό του ταλέντο. Ταξιδεύει μαζί με τους γονείς, τη θεία και τη μικρή ξαδέλφη του στη Σύμη για να επισκεφθούν τον παππού του, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας με το κέφι και τις θεατρικές ατάκες του.

Μαζί με τον αγαπημένο του παππού, που ερμηνεύει μοναδικά ο γνωστός Ελλαδίτης ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, και τη γλυκιά ξαδέλφη του Ελένη μάς ταξιδεύουν στην πανέμορφη Σύμη και μας προβληματίζουν με τα βαθύτερα νοήματα των διαλόγων τους.

Παρόλο που ο γάμος των γονιών του μικρού Σταυρή φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα, ωστόσο η παρουσία του φέρνει φως και χαρά στα πρόσωπα του Άλκη και της Μαρίνας που δείχνουν να διασκεδάζουν με τις παραστατικές αφηγήσεις του.

Η επιλογή του μικρού Σταύρου Κυπριανού Ζαχαρία στο ρόλο του Σταυρή δεν έγινε τυχαία, αφού το παιδί αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη νέα σειρά ΜΠΛΕ του ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS