CELEBRITIESSHOWBIZΟ ACTIVE 107.4 & 102.5 αγαπάει τις γυναίκες!

Ο ACTIVE 107.4 & 102.5 αγαπάει τις γυναίκες!

Πιστός στους ακροατές του, ο Active 107.4 & 102.5 συνεχίζει να παίζει την καλύτερη ελληνική μουσική και ποιοτικά τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή του σταθμού, «Αγαπάμε τις γυναίκες… κι ανεβάζουμε το κέφι», παίζει κάθε Κυριακή τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο γυναικείο κοινό της Κύπρου.

Συντονιστείτε κάθε Κυριακή στον Active 107.4 & 102.5 από τις 10.00 μέχρι τις 3.00 και ακούστε μουσικές επιλογές αφιερωμένες στο γυναικείο φύλο.

Η εκπομπή αυτή, όχι μόνο ανεβάζει το κέφι, αλλά, μοιράζει και πλούσια δώρα! Μέσα από ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, σας δίνεται η ευκαιρία να είστε εσείς ο επόμενος νικητής/ νικήτρια του διαγωνισμού κάθε εβδομάδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, κάθε φορά που θα ακούτε τραγούδι του καλλιτέχνη της εβδομάδας στην εκπομπή «ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ»,  στέλνετε sms στο 3074,  γράφοντας το όνομα του καλλιτέχνη, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.activeradio.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS