CELEBRITIESSHOWBIZΟ Ανδρέας Γιόρτσιος τήρησε την υπόσχεσή του στη Χριστιάνα Αριστοτέλους (εικόνες)

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος τήρησε την υπόσχεσή του στη Χριστιάνα Αριστοτέλους (εικόνες)

Μόλις μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της επομπής του στο ΡΙΚ και μετά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, ο Ανδρέας Γιόρτσιος αποφάσισε να κάνει κάτι για να τον ξεκουράσει και να τον ανανεώσει.

Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sfera 96.8 έφτιαξε τη δική του μάσκα ομορφιάς με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και ελαιόλαδο, ώστε να δείχνει φρέσκος στην πρεμιέρα του.

Η κίνησή του αυτή, προέκυψε κυρίως μετά την υπόσχεση που είχε  δώσει στη Χριστιάνα Αριστοτέλους ότι θα ακολουθήσει τα tips ομορφιάς που έδωσε η ίδια πριν από λίγες μέρες στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Ο παρουσιαστής πόσταρε μάλιστα ένα στιγμιότυπο με τη μάσκα ομορφιάς που έκανε, γράφοντας απευθυνόμενος στη Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Κι αφού δεν προλαβαίνω λόγω προβών, είπα να κάνω μια μάσκα με λάσπη απο τη Νεκρά Θάλασσα με ελαιόλαδο, (γιατί δεν είχα πρόχειρα κάπου προϊόντα για πήλινγκ @christianaari μου)»

Φυσικά, η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν παρέλειψε να απαντήσει στο σχόλιό του, αλλά και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία: «Εφυρές με!!!!καλή αρχή Αντρέα μου! είσαι σε σωστό δρόμο!!!»

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Από τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Γιόρτσιος θα μας μεταδίδει όλη του τη θετική ενέργεια κάθε απόγευμα, μεταξύ 16:30 και 18:00, μέσα από ένα «Happy hour» στο ΡΙΚ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ HAPPY DAY ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS