CELEBRITIESSHOWBIZΟ Ερμογένης Σκιτίνης σχολιάζει για πρώτη φορά τις ερωτικές του σκηνές με...

Ο Ερμογένης Σκιτίνης σχολιάζει για πρώτη φορά τις ερωτικές του σκηνές με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ο Ερμογένης Σκιτίνης που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha Κύπρου, «Σαν Οικογένεια» παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, και μίλησε για το ρόλο του στην τηλεόραση, για τις γυναίκες αλλά και για τις φήμες για απιστία και χωρισμούς.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Παντελή Παναγιώτου, ο γοητευτικός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει ακόμα και τις ερωτικές σκηνές με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, απαντώντας στην ερώτηση αν υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκε άβολα στα γυρίσματα με τη γνωστή ηθοποιό.

«Δεν είχα τέτοια θέματα για να είμαι ειλικρινής. Αντίθετα, οι ερωτικές σκηνές μου βγήκαν πολύ εύκολα. Βέβαια, το γεγονός ότι είχα να κάνω με μια πολύ καλή και έμπειρη ηθοποιό, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας ώστε να νιώσω ακόμα πιο άνετα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή, ο ίδιος σχολιάζει πως: «Για την προσωπική μου ζωή έχω διαβάσει άπειρες φορές πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν με ενοχλεί, για να είμαι ειλικρινής. Έχω εξοικειωθεί πλέον. Από τη στιγμή που γνωρίζω την αλήθεια, δεν με απασχολεί τι πιστεύει ο καθένας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS