CELEBRITIESSHOWBIZO Fedez μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Chiara...

O Fedez μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Chiara Feraggni (βίντεο)

Αντέδρασε έντονα όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε άπιστος σύζυγος. “Θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου”.

Μετά από πέντε χρόνια ευτυχισμένου γάμου, η διάσημη Ιταλίδα influencer και ο γνωστός ράπερ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους όπως έγινε γνωστ στα τέλη του Φεβρουαρίου και η είδηση αυτή αιφνιδίασε τους εκατομμύρια φανς τους.

Διαβάστε επίσης: Chiara Ferragni – Fedez: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν «βόμβα» αφού το ζευγάρι απέκτησε μια όμορφη οικογένεια με δυο παιδιά και συχνά βλέπαμε όμορφα οικογενειακά τους στιγμιότυπα στα social media.

Ο Fedez, ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο που αναμένεται να πάρουν με την Chiara.

Μιλώντας στην εκπομπή «Belve» του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/4 και εξήγησε, τί οδήγησε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι στο τέλος του γάμου του. «Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ο άγριος καυγάς της Chiara Ferragni με τον Fedez στα γενέθλια της κόρης τους

Αν και ήταν πρόθυμος να μιλήσει δεν θέλησε να φανερώσει, τον λόγο που στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν αυτή την απόφαση. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε, αν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι επηρέασε τον γάμο τους, ο Fedez απάντησε: «Ναι, ναι, ναι, ναι» αλλά διευκρίνισε: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Διαβάστε επίσης: Chiara Ferragni: Λύγισε μιλώντας για τον χωρισμό με τον Fedez – «Είναι η χειρότερη μας κρίση» (βίντεο)

Σε όσους τον κατηγορούν για απιστία, ο Φέντεζ απάντησε: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά. Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS