CELEBRITIESSHOWBIZΟ γάμος της Pippa Middleton - Η νύφη, η Kate και οι...

Ο γάμος της Pippa Middleton – Η νύφη, η Kate και οι καλεσμένοι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το μεσημέρι η Πίπα Μίντλετον, που αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον εκατομμυριούχο εκλεκτό της καρδιάς της Τζέιμς Μάθιους.

Βρετανοί γαλαζοαίματοι, ανάμεσα τους ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ , κατέφθασαν στον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου , στο Μπερκσάιρ, όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Η 33χρονη νύφη έφτασε στο ναό μέσα σε ένα βίντατζ αυτοκίνητο και στα σκαλιά της εκκλησίας τη συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ Μίντλετον.

Ήδη δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της, με την ίδια να δείχνει εκθαμβωτική και τρισευτυχισμένη μέσα στο πανάκριβο, λευκό νυφικό με δαντέλα που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Giles Deacon, που ήταν και το φαβορί αφού εθεάθη στο σπίτι της μητέρας της Κάρολ, με τεράστιες σακούλες πριν τα Χριστούγεννα.

Ενώ την παραμυθένια της εμφάνιση ολοκλήρωναν το μακρύ πέπλο δια χειρός Stephen Jones, η Maidenhair Fern τιάρα στα μαλλιά της και τα Manolo Blahnik νυφικά παπούτσια.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν απόλυτα κομψός στο κουστούμι του και η Κέιτ έλαμπε στο σομόν σύνολό της, ενώ στεκόταν στο πλευρό της αδερφής της για να τη βοηθήσει με όλες τις λεπτομέρειες.

Στις φωτογραφίες φαίνονται και τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, Τζωρζτ και Σάρλοτ που έκλεψαν την παράσταση στον πιο λαμπερό γάμο της χρονιάς, ως page boy και flower girl αντίστοιχα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φτάνουν στον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν συνοδεύεται από τη σύντροφο του Μέγκαν Μαρκλ.

 Η Πίπα Μίντλετον στο βίντατζ αυτοκίνητο λίγο πριν πει το μεγάλο «I do» στον αγαπημένο της Τζέιμς Μάθιους.

Καλεσμένοι τιμούν το ζευγάρι με την παρουσία τους

Ανάμεσα στους καλεσμένους η τραγουδίστρια και ηθοποιός Donna Air.

Η αδερφή της νύφης, Κέιτ Μίντλεντον, με ένα κομψό σομόν φόρεμα και ασορτί ιδιαίτερο καπέλο.

Ο Ελβετός παίκτης του τένις Ρότζερ Φέντερερ και η σύζυγος του Μίρκα.

Ο θείος της νύφης Γκάρι Γκόλντσμιθ με την κόρη του Ταλούλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS