CELEBRITIESSHOWBIZΟ λόγος που παραιτήθηκε η βοηθός της Meghan Markle μετά από 6...

Ο λόγος που παραιτήθηκε η βοηθός της Meghan Markle μετά από 6 μήνες

Nέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την παραίτηση της Melissa Toubati, η οποία παραιτήθηκε μετά από 6 μήνες δουλειάς ως βοηθός της Meghan Markle. Όταν μαθεύτηκαν τα νέα της παραίτησης, δεν υπήρχε κανένας προφανής λόγος για αυτό, καθώς όλοι είχαν τα καλύτερα να πουν για αυτήν. Ωστόσο, από οτι φαίνεται, η πίεση που δέχτηκε η 39χρονη προσωπική βοηθός της Markle, ήταν πολύ μεγάλη.

Η Toubati είχε έρθει με διθυραμβικές συστάσεις, καθώς είχε υπάρξει βοηθός του Robbie Williams, αλλά η δουλειά για την Markle την έφερε γρήγορα στα όριά της. Η παραίτησή της ακολουθήθηκε από επαίνους από το παλάτι για όλη τη δουλειά που έκανε για τον γάμο του Harry και της Meghan.

Oρισμένες πηγές αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις της Δούκισσας, ειδικά σε σχέση με τον Βασιλικό Γάμο, ήταν εξωφρενικές. Ο ίδιος ο Harry φαίνεται ότι είχε φτάσει στα όριά του και έλεγε “Ο,τι θέλει η Meghan, θα το έχει”. Σύμφωνα με τις πηγές, η Toubati έφυγε κλαίγοντας από τη συγκεκριμένη δουλειά, και οι απαιτήσεις της Markle αποτέλεσαν μεγάλο μέρος της πίεσης που δέχτηκε. Η Markle φαίνεται ότι κατέληξε μια νύφη-τέρας, η οποία κατάφερε να διαπληκτιστεί μέχρι και με τη Βασίλισσα σε σχέση με το στέμμα που θα φορέσει στο γάμο της. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα οι φήμες αυτές να έχουν σοβαρές υπερβολές, καθώς στο ίδιο πλαίσιο είχε μαθευτεί και η υποτιθέμενη κόντρα της Markle με την Middleton, το οποίο φαίνεται ότι τελικώς δεν έχει συμβεί ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS