CELEBRITIESSHOWBIZΟ Νίνο μαζί με τον νέο έρωτά του στη Ρόδο - Όλα...

Ο Νίνο μαζί με τον νέο έρωτά του στη Ρόδο – Όλα όσα κατέγραψε ο φακός (εικόνες)

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίνο με τη Σοφία Χαρμαντά ήρθαν να επιβεβαιώσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hello! πως αποτελούν ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής πέρυσι τον Ιούνιο χώρισε από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, έπειτα από ένα γάμο που τους χάρισε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κάρεν-Αγάπη, τα οποία παραμένουν απόλυτη προτεραιότητά τους. Ένα χρόνο αργότερα, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, έχοντας στο πλάι του το όμορφο μοντέλο. Οι δυο τους εθεάθησαν αρχικά στη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στη Ρόδο, απ’ όπου κατάγεται ο Νίνο, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε μαρτυρούν πως το Νησί των Ιπποτών έγινε ο τόπος των πρώτων διακοπών τους ως ζευγάρι.

Η Σοφία Χαρμαντά, που κάνει διεθνή καριέρα, επέλεξε να μείνει στο «Rodos Palace», ενώ ο Νίνο στο πατρικό του. Στην παρέα τους ήταν και ο παραγωγός Τζον Καγιούλης. Ο φακός τους εντόπισε στη Ρόντα Μπιτς να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, αλλά δεν έλειψαν και οι βραδινές βόλτες στη γραφική παλιά πόλη, ιδανικό σκηνικό για ένα νέο ζευγάρι. Τ

ο Φθινόπωρο, ωστόσο, θα φέρει μαζί και τις επαγγελματικές απαιτήσεις τόσο του τραγουδιστή όσο και του μοντέλου, που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό, και ο χρόνος μόνο θα δείξει την αντοχή του ειδυλλίου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS