CELEBRITIESSHOWBIZΟ πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση παντρεύεται: Το hens party της μέλλουσας...

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση παντρεύεται: Το hens party της μέλλουσας γυναίκας του (εικόνες)

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, με την αγαπημένη του Ντενίζε Σεβέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωσε τον γάμο του ο Αλβάρο! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβρη στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort στην Πορτογαλία.

View this post on Instagram

Meu coração está transbordando de alegria de ter pessoas tão especiais na minha vida. Juro me emociono só de pensar como amo minha vida, meu futuro marido @dodamiranda minha família e meu amigos! Muito feliz de reunir parte da mulherada para curtir o meu chá de lingerie. Ameiiiiii demais!!😻❤️👰🥂 Aos poucos vou postar os detalhes do meu chá de lingerie #despedidadesolteira #devaicasar #casamentode&doda #denizedoda Quero agradecer a todos os parceiros que me ajudaram Look @amirslama Jóias @adrianascarpellijoias @adrianascarpelli Make @neygarciamake Hair @jhonprado Espaço @aigaispa @fernandapinazo Fotógrafa @fernandafurlan_ph Presentes dos convidados @korresbr @euerikasantos Prosecco @martini Flores @andrepedrotti

A post shared by Denize Severo de Miranda (@denizesevero) on

Μάλιστα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έκανε το περασμένο σαββατοκύριακο το μπατσελορ πάρτι της, το οποίο και ήταν υπερπαραγωγή.

Συγκεκριμένα, η Βραζιλιάνα καλλονή οργάνωσε το μπάτσελόρ της σε πολυτελές σπα όπου και διασκέδασε με τις φίλες της.

Η ίδια προτίμησε να ντυθεί στα λευκά φορώντας ένα σέξι δαντελωτό κορμάκι το οποίο «έκρυψε» με μία μάξι φούστα με βαθύ σκίσιμο.

Η μέλλουσα νύφη μάλιστα διασκέδασε με τις φίλες της, ενώ έκοψε και μία εντυπωσιακή τούρτα και μετά ανέβασε όλες τις λεπτομέρειες από το πάρτι στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι που θα παντρευτεί μέσα στον ερχόμενο μήνα είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ φημολογείται πως μετά τον γάμο θα κάνουν μήνα του μέλιτος στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο και «στις θάλασσες του Ωνάση».

Ο Αλβάρο και η Ντενίζ σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό ενός Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι τη Λευκάδα.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό το αν το ζευγάρι θα περάσει και από τον Σκορπιό, καθώς ο Αλβάρο μπορεί πλέον να μην έχει σχέσεις με την Αθηνά Ωνάση, αλλά έχει με άψογες σχέσεις με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS