CELEBRITIESSHOWBIZΟ Ρίτσαρντ Γκιρ στο ρόλο του πατέρα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο ρόλο του πατέρα

Της Εύας Βλαχάβα

Kαι οι δύο βρίσκονται εν αναμονή διαζυγίου. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αναμένει την επίσημη αποδέσμευσή του από την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ, με την οποία αποφάσισαν να πορευτούν χωριστά στη ζωή το Σεπτέμβριο του 2013, έχοντας εν τω μεταξύ αποκτήσει ένα γιο, τον Όμερ, 16 ετών σήμερα. Η Αλεχάντρα Σίλβα, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, του Άλμπερτ, έχει επίσης ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου από τον Αμερικανό μεγιστάνα Ρόμπερτ Μάρτιν Φρίντλαντ, από τον οποίο κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού τους έπειτα από μακρά δικαστική διαμάχη.

gere2

Έτσι, τίποτα δεν εμποδίζει τον Χολιγουντιανό σταρ και την 32χρονη αγαπημένη του να κυκλοφορούν επίσημα ως ζευγάρι, και πολύ περισσότερο να λειτουργούν ως οικογένεια. Οι δυο τους πρόσφατα, έχοντας μαζί τους τον μικρό Άλμπερτ, έκαναν μια βόλτα στο Τολέδο της Ισπανίας, τόπο καταγωγής της Σίλβα, όπου ο 67χρονος ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο πλέον.

gere3

Ντυμένο απλά, το ζευγάρι που μετρά μαζί ενάμιση χρόνο ήταν χαλαρό και αυθόρμητο στη μεταξύ του επαφή, με τον Ρίτσαρντ Γκιρ πολύ τρυφερό απέναντι στον Άλμπερτ, τον οποίο περιέφερε για αρκετή ώρα στους ώμους του, ως υπερήφανος πατέρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS