CELEBRITIESSHOWBIZΟ Τριαντάφυλλος έπεσε θύμα ληστείας ενώ ήταν στην Κύπρο - Μπήκαν με...

Ο Τριαντάφυλλος έπεσε θύμα ληστείας ενώ ήταν στην Κύπρο – Μπήκαν με τσεκούρια σπίτι του!

Στιγμές αγωνίας έζησε η οικογένεια του Τριαντάφυλλου όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του με τσεκούρια, στο Πόρτο Ράφτη.

 

Ο τραγουδιστής ο οποίος τη στιγμή της κλοπής βρισκόταν στην Κύπρο ενημερώθηκε από την σύζυγο του, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε στο protothema.gr, οι ληστές περίμεναν τη σύζυγό του και τον μόλις 22 μηνών γιο του, να φύγουν από το σπίτι για να εισβάλλουν σπάζοντας την μπαλκονόπορτα του παιδικού δωματίου με τσεκούρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Tριαντάφυλλος έγινε πρώτη φορά μπαμπάς

Ο ίδιος δήλωσε εξοργισμένος, ενώ τόνισε πως η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από τέσσερις ώρες. «Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS