CELEBRITIESSHOWBIZΟι Κύπριοι που μας απασχόλησαν πιο πολύ μέσα από τα ριάλιτι! (εικόνες)

Οι Κύπριοι που μας απασχόλησαν πιο πολύ μέσα από τα ριάλιτι! (εικόνες)

Της Μικαέλλας Μικελλίδου
Ο νέος παίκτης του MasterChef, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ξεχώρισε από την αρχή λόγω του καλογυμνασμένου σώματός του, της έντονης προσωπικότητάς του, αλλά και της κυπριακής διαλέκτου του. Ο παίκτης επιμένει «κυπριακά», τόσο με τις μαγειρικές του δημιουργίες, όσο και με την προφορά του. Όπως όλα δείχνουν, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό και κυπριακό κοινό, ενώ ολοένα αυξάνονται οι θαυμαστές του που λατρεύουν ν’ακούν το κυπριακό accent του!

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος Κύπριος, ο Δώρος Παναγίδης, ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι «Power of Love» και να μας απασχολήσει αυτή την τηλεοπτική χρονιά.

Ο Δώρος Παναγίδης

Με αφορμή τις πρόσφατες συμμετοχές των Κυπρίων στα ριάλιτι, θυμηθήκαμε τις παλαιότερες συμμετοχές που κέρδισαν τις εντυπώσεις και ξεχώρισαν.

Το Survivor 1 σάρωσε σε τηλεθέαση την περσινή χρονιά, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να είναι ένας από τους φιναλίστ. Ο «τρελός Κύπριος», όπως τον βάφτισαν οι συμπαίκτες τους, ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για την επιμονή του, ενώ έστρεψε επάνω του όλα τα βλέμματα μετά το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο αλλά και με το υποτιθέμενο φλερτ που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου αφότου βγήκε από το ριάλιτι.

Η Φραντζέσκα Μελά πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο «Big Brother». Ήταν η πρώτη Κύπρια παίκτρια που μπήκε σε ριάλιτι και έκανε θραύση τόσο με την πληθωρική εμφάνισή της όσο και με τα «φιλούθκια» που έστελνε με νάζι στο τηλεοπτικό κοινό, που σύντομα έγινε σήμα κατατεθέν της, αλλά και μότο για μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα, τα media τότε, σχολίαζαν το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 χρονών και παντρεμένη με παιδί.

Η Παμπίνα Κοντέα εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις φωνητικές ικανότητές της στο «Star Academy». Ωστόσο, η  απόφαση της ν’ αποχωρήσει από το πρώτο κιόλας live του «Star Academy»,  της χάρισε τον τίτλο «το κορίτσι που το σκάει από τα ριάλιτι». Αν πάμε λίγα χρόνια πίσω, η Παμπίνα είχε φύγει ξανά από ριάλιτι και συγκεκριμένα το «Dream Show».

Ο Νότης Χριστοδούλου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή στο πρώτο «Fame Story» και γρήγορα απέκτησε θαυμαστές με το γυναικείο κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε εμφάνισή του. Η σκηνική του παρουσία ήταν το δυνατό του χαρτί που τον οδήγησε στην κορυφή κατακτώντας τη θέση του νικητή.

Σήμερα είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς, όμως, μας συστήθηκε; Ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μέσα από το Dream Show, όπου έδειξε σε όλους ότι έχει γεννηθεί για αυτό! Αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και σήμερα έχει μια λαμπρή καριέρα.

Το 2002, η Στέλλα Γεωργιάδου άφησε για λίγο τις αθηναϊκές πίστες για να ενταχθεί στη Φάρμα Διασήμων, αποφασισμένη να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία στη ζωή της. Μάλιστα, η Κύπρια τραγουδίστρια αγάπησε πολύ την ιδέα της ζωής στην εξοχή και όταν επέστρεψε στην πατρίδα της απέκτησε το δικό της κτήμα μαζί με τον αδερφό της στη Σκαρίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS