CELEBRITIESSHOWBIZΟι μεγάλες στιγμές των Billboard Music Awards 2017

Οι μεγάλες στιγμές των Billboard Music Awards 2017

Η μεγάλη μουσική βραδιά των Billboard Music Awards 2017 πραγματοποιήθηκε χθες στη σκηνή του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας.

Λαμπερά ονόματα από το χώρο της μουσικής έδωσαν το παρών τους και κατέπληξαν τα πλήθη με τις ερμηνείες τους.

Αναμφισβήτητα, ο Drake έκλεψε την παράσταση αφού σάρωσε τα βραβεία, συγκεντρώνοντας 13 τιμές και ξεπερνώντας ακόμα και την Adele.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή η Celine Dion. Η διάσημη ερμηνεύτρια κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνισή της φορώντας μία ολόλευκη τουαλέτα, δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή, Stephane Rolland.

Η Celine Dion γιόρτασε με το κοινό τα εικοστά «γενέθλια» της ταινίας «Τιτανικός» που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997. Ιδιαίτερα συγκινημένη τραγούδησε είκοσι χρόνια μετά το «My Heart Will Go On» και άρχισε να δακρύζει στη σκηνή.

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου» δήλωσε η Καναδή τραγουδίστρια στο περιοδικό «Billboard» και χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» την πρόσκληση να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια της ταινίας ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του «My Heary Will Go On».

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς για την προσφορά της στην μουσική, ήταν η Cher. Η τραγουδίστρια, με την εκπληκτική φωνή της και την εντυπωσιακή εμφάνισή της, κατέπληξε το κοινό βγαίνοντας στη σκηνή με δύο αποκαλυπτικά σύνολα.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Believe» και το «Turn Back Time» και στη συνέχεια είχε την τιμή να παραλάβει το βραβείο Icon Award.

“Ήθελα να κάνω, ότι κάνω από την ηλικία των 4. Και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Έκλεισα τα 71 μου χρόνια χτες και μπορώ να κάνω plank για 5′ λεπτά, οκ;” ανέφερε η τραγουδίστρια μπροστά σε ένα κοινό που την αποθέωνε.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου γιατί όταν ήμουν μικρή μου είπε. Δεν θα είσαι η πιο όμορφη, η πιο ταλαντούχα, όμως θα είσαι ξεχωριστή. Όταν γνώρισα τον Sonny μου είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα” πρόσθεσε η ερμηνεύτρια.

“Και δεν υπήρχε τίποτα πάνω μου που να προμηνύει πως θα είμαι ξεχωριστή. Είχα τόση βοήθεια, τους καταπληκτικότερους συνεργάτες. Νομίζω πως η τύχη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου” πρόσθεσε πριν κλείσει με τις ευχαριστίες της.

Μια άλλη παρουσία που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή των Billboard ήταν της Miley Cyrus.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα αλλαγμένη με απλό χτένισμα και μακιγιάζ που δεν θύμιζε σε τίποτα τις εκκεντρικές εμφανίσεις της στο παρελθόν.

Παρουσίασε το νέο της single με τίτλο «Μalibu» ενώ στο τέλος του τραγουδιού δεν κράτησε τη συγκίνησή της και δάκρυσε στη σκηνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS