CELEBRITIESSHOWBIZΟι ντουλάπες-δωμάτια των σταρς!

Οι ντουλάπες-δωμάτια των σταρς!

Οι διάσημοι celebrities, από την Κλόε Καρντάσιαν μέχρι τον Έλτον Τζων είναι γνωστοί για το άψογο και πρωτοποριακό στύλ τους. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι στο σπίτι τους οι ντουλάπες και τα καμαρίνια τους είναι γεμάτα με εκλεκτά κομμάτια μόδας για τις καθημερινές αλλά και για τις ειδικότερες εμφανίσεις τους.

 

Στο σπίτι της Gisele Bündchen και του Tom Brady στο Λος Άντζελες , η σχεδιάστρια Joan Behnke χρησιμοποίησε έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο αντίκα χειροποίητες ντουλάπες και συρταριέρα με μάρμαρινη επιφάνεια.

gisele

Η σταρ της TV Khloe Kardashian στον κεντρικό χώρο του καμαρινιού της στο σπίτι της στο Calabasas στη Καλιφόρνια που διακόσμησε ο Martyn Lawrence Bullard. Το ταβάνι είναι επενδυμένο με ταπετσαρία Schumacher και το φωτιστικό είναι της RH.

khoe

khoe2Μία ξαπλώστρα του Jean-Michel Frank κοσμεί το καμαρίνι της fashion editor του περιοδικού Elle, Nina Garciaστο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη το οποίο ανακαινίστηκε από τον Carlos Aparicio. Η υδατογραφία στον τοίχο είναι του Salvador Dalí, το τρίποδο τραπέζι του Frank και το χαλί του Tai Ping.

nina

Στο διαμέρισμα της Mariah Carey στο Manhattan που σχεδίασε ο Mario Buattaτο πολυτελές καμαρίνι θυμίζει ευάερη μπουτίκ. Όλα τα ρούχα της τραγουδίστριας είναι σε κοινή θέα και ταξινομημένα σύμφωνα με το χρώμα και το είδος ενώ υπάρχει ένα επιπλέον δωμάτιο για παπούτσια, που φιλοξενεί εκατοντάδες από τις χαρακτηριστικές της γόβες στιλέτο.

mariah2

mariah

Στο Woodside και συγκεκριμένα στο Old Windsor όπου βρισκεται η αριστοκρατική έπαυλη του Elton John, τοποθετήθηκαν στη σοφίτα ράφια για να φιλοξενηθεί η εκπληκτική και τεράστια συλλογή γυαλιών ηλίου που ο τραγουδιστής διατηρεί από τα μέσα του 1970.

elton2

elton3

elton

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS