CELEBRITIESSHOWBIZΟι παραμυθένιοι γάμοι των διάσημων bloggers

Οι παραμυθένιοι γάμοι των διάσημων bloggers

Οι μπλόγκερς έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους, αυτόνομο σύμπαν στο Διαδίκτυο. Οι ιδέες τους, οι εικόνες που προβάλλουν, οι καινοτομίες τους έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πιστούς ακολούθους ανά τον κόσμο. Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς άλλαξε για πάντα μετά την είσοδό τους στη βιομηχανία. Η ζωή τους όμως δεν εξαντλείται πίσω από το πληκτρολόγιο και την οθόνη του υπολογιστή τους.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς κάποιες από τις πιο διάσημες μπλόγκερς του κόσμου έζησαν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Susie Εdwards
Το blog της “Susie Sweats” μιλά για θέματα fitness και ευ ζην και έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο. Η Susie Edwards παντρεύτηκε τον σύντροφό της Stuart White στις 5 Οκτωβρίου του 2013 στο Brocket Hall στο Hertfordshire, φορώντας νυφικό Jenny Packham.

wedding

Αnneli Bush
H Αnneli Bush διατηρεί ένα από τα πιο επιτυχημένα blogs για μόδα, healthy living, διακόσμηση, ομορφιά και ταξίδι. Παντρεύτηκε τον σύντροφό της Sam τον Μάιο του 2015 στην Κροατία.

wedding1 wedding2

Ella Woodward
Tο blog της “Deliciously Ella” με θέματα γύρω από την διατροφή έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, σε συνδυασμό με το αξιαγάπητο προφίλ της ίδιας. Η Εlla Woodward παντρεύτηκε τον σύντροφό της Matthew Mills τον Απρίλιο του 2016.

wedding3

Lily Pebbles
Η Lily Pebbles που διατηρεί το ομώνυμο blog παντρεύτηκε τον σύντροφό της Rich τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

wedding4

Tanya Burr
Η Τanya Burr είναι διάσημη fashion blogger και make up artist. Παντρεύτηκε τον σύντροφό της Jim Chapman τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Babinghton Ηοuse, στο Somerset.

wedding5

Poppy Dinsey
H Poppy Dinsey παντρεύτηκε τον σύντροφό της Stephen Τaylor στο Compton. Το blog της “PoppyD” αφορά μόδα, ομορφιά και καλή ζωή.

wedding6

Hannay Crosskey
To fashion και lifestyle blog της Hannah Crosskey διαθέτει φανατικούς ακολούθους ανά τον κόσμο. Η Hannah παντρεύηκε φορώντας νυφικό Pronovias που συνδύασε με Jimmy Choo υποδήματα.

wedding7

Κelli Murray
H fashion blogger Κelli Murray με το ομώνυμο blog παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Sam Larson το Νοέμβριο του 2009 στην Καλιφόρνια.

wedding8

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS