CELEBRITIESSHOWBIZΟι πιο περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle μετά...

Οι πιο περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle μετά τον γάμο!

Από τη στιγμή που έγινε Δούκισσα του Sussex και μετά τον πριγκιπικό γάμο με τον Harry, η Meghan Markle καλείται να ακολουθήσει μια σειρά κανόνων, μερικοί από τους οποίους είναι ξεχωριστοί και περίεργοι.

Ιδού οι κανόνες που θα ακολουθήσει και η 36χρονη πρώην ηθοποιός και νυν σύζυγος του πρίγκιπα Harry:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ομοιότητα της Μέγκαν Μαρκλ με σύζυγο Έλληνα πολιτικού (εικόνες)

Όχι στις selfies: Από τους πρόσφατους κανόνες του Παλατιού. Η selfie με fans απαγορεύεται για να ενισχύεται η οπτική επαφή με τον κόσμο και η κουβέντα μαζί με όποιο το ζητήσει.

Όχι στα αυτόγραφα: Μπορεί ως ηθοποιός η Markle να μοίραζε αυτόγραφα, όμως ως μέλος της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να κάνει κάτι τέτοιο, μιας και η υπογραφή της θα δίνεται μόνο σε επίσημα έγγραφα του παλατιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

Όχι στα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η Meghan έκλεισε προκαταβολικά το λογαριασμό της στο Instagram και απενεργοποίησε και το blog Τhe Tig που είχε στην κατοχή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι μετά την ανακαίνιση που έκαναν (εικόνες)

Όχι στα σκούρα νύχια: Από εδώ και μπρος μόνο Nude επιλογή στο μανικιούρ και πεντικιούρ.

Πάντα ταξιδεύουμε με μια έξτρα επίσημη αλλαξιά ρούχων! Όπως και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, έτσι και η Meghan πρέπει να έχει παντού μαζί της μια αλλαξιά ρούχα ειδικά για κηδεία.

Μακριά από μας οι μίνι φούστες: Η βασίλισσα επικροτεί φούστες και φορέματα που είναι κάτω από το γόνατο, τουλάχιστον 2,5 έως 5 εκατοστά κάτω από αυτό.

Δεν σταυρώνουμε τα πόδια! Δεν θα δεις ποτέ από εδώ και μπρος τη Meghan να κάθεται σταυροπόδι ενώ πρέπει πάντα να βρίσκεται δίπλα στο Harry!

Μακριά από εμάς τα οστρακοειδή: Μια αρχαία παράδοση που τηρείται ακόμα θέλει την βασιλική οικογένεια να αποφεύγει τα οστρακοειδή, που εύκολα μπορούν να δηλητηριαστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS