CELEBRITIESSHOWBIZΟι πρωταγωνίστριες του «Ocean's 8» παραδέχονται τι έχουν κλέψει στην αληθινή τους...

Οι πρωταγωνίστριες του «Ocean’s 8» παραδέχονται τι έχουν κλέψει στην αληθινή τους ζωή

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινία «Ocean’s 8», που αποτελεί ταυτόχρονα σίκουελ και spin-off της γνωστής τριλογίας του Ocean, η Rihanna ρώτησε τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της αν έχουν κλέψει ποτέ κάτι στη ζωή τους.  Φυσικά στην ερώτηση απάντησε και η ίδια, που αποκάλυψε πως κάποτε έκλεψε ένα γεύμα, για την ακρίβεια κινέζικο φαγητό. «Έκλεψα κινέζικο», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «είναι μεγάλη ιστορία», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά της η Σάντρα Μπούλοκ παραδέχθηκε πως κάποτε έκλεψε κάποιο γλυκό. «Ήταν ένα γλυκό. Ήμουν μικρή και δεν ήξερα», είπε χαρακτηριστικά.    Η Κέιτ Μπλάνσετ είπε πως έχει κλέψει παπούτσια και κάτι ψωμάκια, με τη Σάρα Πόλσον να παραδέχεται ότι κάποτε έκλεψε ένα ολόσωμο κορμάκι από βελούδο παρέα με μερικές φίλες της.

Στη συνέντευξή τους στο ΕΤ, οι Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον και Αν Χάθαγουεϊ κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν αν μπορούσαν να κλέψουν κάτι από την ντουλάπα ενός διασήμου, ποιος θα ήταν αυτός.    H Σάντρα Μπούλοκ απάντησε πως θα έκλεβε κάτι από την ντουλάπα της Κέιτ Μπλάνσετ, εκείνη από αυτή του Καρλ Λάγκερφελντ, η Μίντι Κάλινγκ από της Beyonce και η Αν Χάθαγουεϊ από της Γκουέν Στεφάνι.

 

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS