CELEBRITIESSHOWBIZΟικονομάκου – Μιχόπουλος: Υπέροχες εικόνες από τον γάμο τους που δεν είδαμε

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Υπέροχες εικόνες από τον γάμο τους που δεν είδαμε

Χαρμόσυνα χτύπησαν οι καμπάνες το Σάββατο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο του και την απόκτηση ενός παιδιού παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της

Έχοντας στο πλευρό τους τον επτά μηνών Μάξιμο, την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, στο πολυτελές ξενοδοχείο του γαμπρού στον Όρνο, σχεδόν έναν χρόνο μετά από τον πολιτικό του γάμο στο Γύθειο.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και δεν σταμάτησε να χαίρεται τη κάθε στιγμή του glamorous γάμου της στην Μύκονο. Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μας έχει συνηθίσει σε άκρως stylish εμφανίσεις, δεν μας απογοήτευσε ούτε την ημέρα του θρησκευτικού της γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγνωστος γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου στις Μαλδίβες (εικόνες)

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο mermaid νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο ήταν φτιαγμένο με απλικαρισμένες γαλλικές δαντέλες και πουά μεταξωτό τούλι κεντημένο στο χέρι με φτερά στρουθοκάμηλου. Το πέπλο της Αθηνάς ήταν από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια για τα μαλλιά. Όσον αφορά τα παπούτσια της νύφης, η ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία με Jimmy Choo λευκά ψηλοτάκουνα strappy sandals.

Από την άλλη, ο γοητευτικός επιχειρηματίας έκανε τη διαφορά και δεν έβαλε μαύρο κοστούμι, αλλά ντύθηκε και εκείνος στα λευκά, φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό του που παντρευόταν τη μητέρα του γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Σοφοκλέους – Πάνι Ιακώβου: Ξεφάντωσαν στο γαμήλιο πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Λίγο μετά το μυστήριο και λίγο πριν το νεόνυμφο ζεύγος βρεθεί στην γαμήλια δεξίωση, η Αθηνά και ο Φίλιππος πόζαραν για τη γαμήλια φωτογράφιση, τόσο έξω από το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα όσο και μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το ζευγάρι φαινόταν πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κοιτά ο ένας τον άλλον με τον πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου ζουν το δικό τους παραμυθένιο love story, το οποίο επισφραγίστηκε τόσο με τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου τον περασμένο Μάρτιο, όσο και με τον θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο κοσμοπολίτικο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS