CELEBRITIESSHOWBIZ'Ολα όσα έγιναν στο πάρτι για τα γενέθλια της Έμιλυς Γιολίτη

‘Ολα όσα έγιναν στο πάρτι για τα γενέθλια της Έμιλυς Γιολίτη

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια είναι αυτό του Χρύσανθου Τσουρούλλη και της Έμιλυς Γιολίτη. Ο δημοσιογράφος και η όμορφη δικηγόρος διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, με τον έρωτα να βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δυο τους μάλιστα, φέτος συμπληρώνουν το 40ο έτος της ηλικίας τους με μόλις δύο μέρες διαφορά.

Συγκεκριμένα, χθες, 20 Μαϊου η Έμιλη Γιολίτη γιόρτασε τα γενέθλιά της ενώ ο Χρύσανθος Τσουρούλλης θα τα γιορτάσει στις 22 Μαϊου. Οι δυο τους, μάλιστα, θέλοντας να μοιραστούν αυτή την σημαντική στιγμή αλλά και να δείξουν το πόσο χαρούμενοι αισθάνονται γι’ αυτή τη σημαντική χρονιά που βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δεκάδες likes αλλά και ευχές.

To βράδυ της Παρασκευής, οι δυο τους πέρασαν μια όμορφη βραδιά παρέα με φίλους, ενώ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν σταμάτησε στιγμή τις τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά, δείχνοντας σε όλους το πόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

010 plff

lokok

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS