CELEBRITIESSHOWBIZΌλη η αλήθεια για το γάμο της Ελεονώρας Μελέτη

Όλη η αλήθεια για το γάμο της Ελεονώρας Μελέτη

Μετά τον πολιτικό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, έσκασε η είδηση ότι και η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε πρόσφατα.

Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν από την αλλαγή της κατάστασής της στο λογαριασμό της στο Facebook, όπου από «ελεύθερη» έγραψε «Παντρεμένη».

Όλοι θεώρησαν ότι η παρουσιάστρια παντρεύκτηκε κρυφά μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, λίγο αργότερα, η Ελεονώρα έκρυψε την ενημέρωση του προφίλ της, προκαλώντας ερωτηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της (εικόνα)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ελεονώρα και ο Θοδωρής δεν παντρεύτηκαν, καθώς έχουν προγραμματίσει τον πολιτικό γάμο τους για τα Χριστούγεννα.

«Η ανάρτηση αυτή ήταν λίγο βιαστική και στην ουσία “τρόλαρε” το κοινό της, γι’αυτό και την κατέβασε αργότερα! Εντάξει, οι δυο τους είναι σαν παντρεμένοι οπότε μία ανάρτηση δεν κάνει την διαφορά. Τυπικά όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr δεν έχουν ανέβει ούτε σκαλιά εκκλησίας, ούτε δημαρχείου, αυτό έχει προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα…» αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS