CELEBRITIESSHOWBIZΌταν η έφηβη Meghan Markle πόζαρε μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ...

Όταν η έφηβη Meghan Markle πόζαρε μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ (εικόνα)

Μέχρι και μια βδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, οι ειδήσεις γύρω από τους… επόμενους Κέιτ και Γούιλιαμ δεν έχουν τελειωμό.

Ως συνήθως, μία είδηση που αφορά τη βασιλική οικογένεια ακολουθείται από ένα παραλήρημα, τόσο στη Βρετανία όσο και παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O βαθμός συγγένειας που ενώνει τη Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

Η νέα είδηση που μόλις κυκλοφόρησε αφορά τη Μέγκαν Μαρκλ. Μία παιδική φίλη της ηθοποιού έδωσε στην Daily Mail φωτογραφίες από το παρελθόν της ηθοποιού, ανάμεσά τους και μία στην οποία ποζάρουν μαζί μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κατά τις διακοπές τους στο Λονδίνο το 1996.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η παιδική φίλη της ηθοποιού, Ninaki Priddy δεν σοκαρίστικε με τον αρραβώνα της ηθοποιού με τον πρίγκιπα, καθώς, όπως λέει, “είναι σαν να το σχεδίαζε αυτό όλη της τη ζωή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη βασιλική εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν μετά τον αρραβώνα (εικόνες)

«Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Πάντα εντυπωσιαζόταν από τη βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα Νταϊάνα No2. Και θα παίξει το ρόλο της καλά, αλλά η συμβουλή μου στον πρίγκιπα είναι να είναι προσεκτικός.» ισχυρίστηκε συγκεκριμένα η Priddy στην Daily Mail.

Να αναφέρουμε ότι και για την Κέιτ Μίντλετον, είχε κυκλοφορήσει ανάλογη φήμη, ότι δηλαδή η σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν προέκυψε τυχαία, καθώς ήταν κάτι που ήθελε η Κέιτ και το επιδίωξε.

Διαβάστε εδώ τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την Κέιτ Μίντλετον.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS