CELEBRITIESSHOWBIZΠανδαιμόνιο στον Πειραιά για την Angelina Jolie (φωτογραφίες)

Πανδαιμόνιο στον Πειραιά για την Angelina Jolie (φωτογραφίες)

Συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της δημοφιλούς σταρ και πρέσβειρας καλής θελήσεως του ΟΗΕ Αντζελίνας Τζολί σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Μια πρόσφυγας με το μωρό της στα χέρια, την πλησίασε και της έδωσε να αγκαλιάσει το νεογέννητο παιδάκι της. Εκείνη δεν αρνήθηκε και αγκάλιασε όλα τα παιδιά που την πλησίασαν.

jolie1

Βγαίνοντας από το κοντέινερ του ΟΗΕ στο λιμάνι όπου συνάντησε μια οικογένεια προσφύγων, η Τζολί είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ» ενώ έστειλε και ένα αισιόδοξο μήνυμα: “Όλα θα πάνε καλά”, τόνισε.

jolie6

Ένα 10χρονο προσφυγόπουλο, το οποίο δεν έφυγε από δίπλα της, έγινε η σκιά της, ενώ και εκείνη το πρόσεχε για να μην το ποδοπατήσουν.

jolie2

«Είμαι εδώ για να ακούσω όλες τις περιπτώσεις, κάθε οικογένεια, όπως και η δικιά σου, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δοθεί μια λύση» είπε η διάσημη σταρ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί, βρέθηκε στον Πειραιά στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα. Εφτασε στην πύλη Ε1 και σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα.

jolie4

Στο λιμάνι του Πειραιά όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες, επικράτησε συνωστισμός, αφού όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να δουν από κοντά τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ.

jolie5

jolie3

Η Τζολί είχε αναχωρήσει οδικώς, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου προσγειώθηκε στις 10:15 το πρωί με ιδιωτική πτήση. Το αεροσφάφος της προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS