CELEBRITIESSHOWBIZΠαντρεύεται η εγγονή της Grace Kelly - Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο (εικόνες)

Παντρεύεται η εγγονή της Grace Kelly – Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο (εικόνες)

Μετά από έναν χρόνο σχέσης η Καρολίνα του Μονακού και εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, επισημηποίησε τη σχέση της με τον Dimitri Rassam.

Η 31χρονη φαίνεται πως επιβεβαίωσε τις φήμες περί αρραβώνα με τον σύντροφό της όταν εμφανίστηκε στο Rose Vall στο Monte Carlo φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Μέχρι στιγμής, το λαμπερό ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τα περί γάμου, ενώ δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola! αναφέρει πως έχει ήδη κάνει τις πρώτες προετοιμασίες για το μυστήριο, που θα γίνει το Καλοκαίρι, στην Σικελία, στο σπίτι της μητέρας του Dimitri, της Γαλλίδας ηθοποιού Carole Bouqet, το οποίο βρίσκεται σε ένα κτήμα 120 στρεμμάτων, με υπέροχους κήπους και αμπελώνες.

Η Charlotte γνώρισε τον 36χρονο κινηματογραφικό παραγωγό πριν από σχεδόν ένα χρόνο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, ο 36χρονος φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα με τον γιο της «γαλαζοαίματης», τον 4χρονο Raphael, από την σχέση της με τον ηθοποιό Gad Elmaleh, αλλά και εκείνη να έχει δεθεί ιδιαίτερα με την 11χρονη κόρη του, την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, με την Ρωσίδα καλλονή Masha Novoselova.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS