CELEBRITIESSHOWBIZ«Παρέλαση» καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο σε γάμο στη Λάρνακα (εικόνες, βίντεο)

«Παρέλαση» καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο σε γάμο στη Λάρνακα (εικόνες, βίντεο)

Ονόματα που εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα της Κύπρου και της Ελλάδας, έκαναν τον γάμο ζευγαριού από τη Λάρνακα αξέχαστο.

Ο Ανδρέας Ανδρέου και η Έλενα Πίτα, αδερφή του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Πίτα, μόνιμου κάτοικου Αγγλίας, παντρεύτηκαν στην Παναγία των Αμπελιών στην Αραδίππου το Σαββατοκύριακο και διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους σε ένα γαμήλιο πάρτι που θα το θυμούνται όλοι.

Andreas & Elena! #church #weddingincyprus #decor #by #venizevents #weddingincyprusveniz #flowers #white #carpet #arch #corridor #свадьба #свадьбанакипре #кипре #свадьбамечты #кипр2018 Elena Pita – Makeup Artist

Publiée par Veniz Events Wedding In Cyprus sur Dimanche 2 septembre 2018

Ο Πάνος Καλίδης, η Μικαέλα Χατζηεφραίμ, ο Νίκος Γιάννου και ο Λούκας Γιώρκας έδωσαν το παρών τους στο πάρτι του γάμου που πραγματοποιήθηκε στο Pavlicio στα Λειβάδια, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους του ζευγαριού και κρατώντας αμείωτη τη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στην πίστα ανέβηκε πρώτη η γνωστή σε όλους μας Κύπρια τραγουδίστρια Μικαέλα Χατζηεφραίμ, σειρά πήρε ο Ροδίτης Νίκος Γιάννου, γνωστός σε όλους μας από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού και ακολούθησε η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς: ο Πάνος Καλίδης.

Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Λούκας Γιώρκας, το κερασάκι της βραδιάς, ο οποίος είναι συγχωριανός των νεόνυμφων. Ο Κύπριος τραγουδιστής αποθεώθηκε από τους καλεσμένους και κράτησε τη διασκέδαση στα ύψη μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.

Όλα αυτά χάρη στον αδερφό της νύφης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο με τη δική του εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Αγγλία, αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με διάφορους καλλιτέχνες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS