CELEBRITIESSHOWBIZPippa Middleton: H πρώτη βόλτα με το μωρό, λίγες μέρες μετά τη...

Pippa Middleton: H πρώτη βόλτα με το μωρό, λίγες μέρες μετά τη γέννα (εικόνες)

Την περασμένη εβδομάδα η Pippa Middleton και ο σύζυγός της James Matthews υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Το όμορφο ζευγάρι μετά τον εχομό του γιου του πλέει σε πελάγη ευτυχίας κα μάλιστα, την Κυριακή έκανε την πρώτη του βόλτα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Pippa με τον σύζυγό της, James Matthews, στους δρόμους του Λονδίνου, παρέα με το νεογέννητο μωράκι τους και τα δύο σκυλιά τους (ένα λαμπραντόρ, κι ένα κόκερ τη Rafa). Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την αδερφή της Kate μετά τη γέννα, αλλά και μετά από τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας γενικότερα.

Η 35χρονη έφερε στον κόσμο το παιδάκι της την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο St Mary στο Paddington, όμως το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Pippa Middleton έγινε μανούλα για πρώτη φορά – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η Pippa στην πρώτη έξοδο με το μωράκι της φορούσε ένα μπλε αέρινο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα μπλε ζακετάκι και αθλητικά παπούτσια και παρά το γεγονός πως έχει μόλις μία εβδομάδα που έχει γεννήσει, έδειχνε λαμπερή και φυσικά τρισευτυχισμένη.

Ο σύζυγός της James, έσπρωχνε το καρότσι με τον γιό τους, ενώ η Pippa τον κρατούσε αγκαζέ, έχοντας μαζί της τη Rafa. Πλέον το μόνο που έμεινε είναι να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου και να μάθουμε φυσικά το όνομά του.

https://www.instagram.com/p/BpMivBYlYek/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpMg1GDiRB3/?utm_source=ig_embed

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS