CELEBRITIESSHOWBIZΠοια είναι η νέα καριέρα της Kendall Jenner;

Ποια είναι η νέα καριέρα της Kendall Jenner;

Ως μοντέλο, η Kendall έχει περάσει αρκετές ώρες μπροστά από μία κάμερα, στη νέα της καριέρα όμως θα βρεθεί πίσω από αυτή. Στο δρόμο που χάραξαν άλλα διάσημα μοντέλα, όπως οι Helena Christensen και Ellen von Unwerth βαδίζει λοιπόν η Jenner, η οποία είναι μία από τις καλλονές που πρόκειται να ακολουθήσει νέα καριέρα, ως φωτογράφος.

Τη δουλειά της μπορείτε να τη δείτε στο εξώφυλλο του περιοδικού Love, όπου σε μία έρημο, στην Καλιφόρνια η Jenner φωτογράφισε ονειρεμένα πορτραίτα, που μας θυμίζουν κάτι από τη δεκαετία του 90. Το portfolio της το οποίο στιλιστικά το ανέλαβε ο Έλληνας στιλίστας και fashion editor, Panos Yiapanis, προσφέρει μια νατουραλιστική διάθεση και μέσα σε αυτό συναντάμε διάσημα πρόσωπα όπως Kaia Gerber, Hari Nef, και Sienna Miller. Η φωτογράφιζει περιλαμβάνει vintage μόδα μαζί με τα νέα κομμάτια από την collection των Vetements και μας δίνει μία μικρή γεύση από την επερχόμενη συλλογή του οίκου Burberry, για το Φεβρουάριο του 2017.

Όλα αυτά τα χρόνια η Kendall, μέσα από τα social media και ιδιαίτερα από το λογαριασμό της στο Instagram, μας έχει αποδείξει ότι έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία και μάλιστα διαθέτει ταλέντο στο συγκεκριμένο τομέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το project που έτρεξε η ίδια, στο οποίο ανακάλυψε μέσα από συγκεκριμένα hashtags την επόμενη γενιά των insta-girls. Μέσα στους νικητές ήταν η καλλιτέχνιδα, Belle Smith, η ατίθαση Αριζόνα έφηβη Mia Autumn Grace και η blogger και ακτιβίστρια περιβάλλοντος Joyjah Estrada.

View this post on Instagram

Kaia by me for LOVE

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS