CELEBRITIESSHOWBIZΠοια κυπριακή σειρά κατεβάζει ρολά;

Ποια κυπριακή σειρά κατεβάζει ρολά;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ, ΤΟ ΡΙΚ ΔΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ».

Τρεις μήνες μετά τη δήλωσή του ότι «όποια παραγωγή του ΡΙΚ δεν επιφέρει τα απαιτούμενα ποσοστά τηλεθέασης θα κόβεται», ο Θανάσης Τσώκος, υλοποιεί τη δέσμευσηενώπιον των δημοσιογράφων και δίνει εντολή στο τμήμα προγραμματισμού του καναλιού, για άμεσο τερματισμό της κοινωνικής σειράς «Όσα δεν ξέρεις». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Tv Μανία, ο πρόεδρος του Δ.Σ θέτει σε εφαρμογή τον όρο του συμβολαίου που υπέγραψε με την εταιρία παραγωγής, ο οποίος προνοεί την άμεση λήξη του συμβολαίου μαζί της σε περίπτωση που η τηλεθέαση της σειράς δεν ξεπερνούσε το 10% μέχρι το 30ό επεισόδιο.

Ως γνωστόν, το «Όσα δεν ξέρεις», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, δεν υπερέβαινε τη βάση με αποτέλεσμα να «γκρεμίσει» την prime time του καναλιού. Η απόφασή του να τοποθετήσει στον προγραμματισμό στις 9μ.μ. το «Όσα δεν ξέρεις» και στις 9.45μ.μ. το «Πέτρινο ποτάμι» χαρακτηρίστηκε ως «αυτοκτονία» αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει το γενικό τηλεμερίδιο του σταθμού και να «γκρεμίσει» τη συγκεκριμένη ζώνη που μέχρι την περσινή σεζόν αποτελούσε βασικό αντίπαλο του ΑΝΤ1 και του Mega One. Να σημειώσουμε ότι με την απόφαση του Θανάση Τσώκου να διακοπεί η σειρά, το ΡΙΚ εξοικονομεί 250 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που θα επενδύσει σεάλλησειρά και στην ενίσχυση των υφιστάμενων παραγωγών του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το ΡΙΚ ζήτησε από την αρμόδια εταιρία παραγωγής, το «Όσα δεν ξέρεις»,σεναριακά, να τερματιστεί στο 90ό επεισόδιο ενώ η αρχική συμφωνία ήταν για 140. Να σημειωθεί ότι το «Όσα δεν ξέρεις», είναι μία σειρά για την οποία ο φορολογούμενος πολίτης έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε 450 χιλιάδες ευρώ, χωρίς αντίκρισμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS