CELEBRITIESSHOWBIZΠοιο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα;- Επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις

Ποιο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα;- Επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις

Προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου. Κατάφερε τις δύο περασμένες σεζόν να καθηλώσει τους Έλληνες τηλεθεατές και να μπει στη λίστα με τους μεγάλους νικητές της χρονιάς. Το «Master Chef», επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star, έτοιμο να κάνει και πάλι τη διαφορά. H πρεμιέρα θα προβληθεί τη Δευτέρα από το Omega.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον τρίτο κύκλο για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ! Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής. Το trailer χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές ετοιμάζονται να γνωρίσουν τους διαγωνιζόμενους, με τον Λεωνίδα να «κλέβει» την παράσταση αλλά τον Πάνο και τον Σωτήρη να μένουν στο ύψος τους. Στο δεύτερο μέρος. Ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων MasterChef.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Το «Master Chef 3» θα κονταροχτυπηθεί με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, αλλά και με το «Survivor 3» που θα βγει στον αέρα το Φεβρουάριο. Ο διαγωνισμός μαγειρικής θα έχει ως βασικούς αντιπάλους το ριάλιτι επιβίωσης (σ.σ ο τρίτος κύκλος θα αφορά σε αγωνίσματα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων), αλλά και τις επιτυχημένες σειρές του Alpha. «Μην Aρχίζεις τη Mουρμούρα», «Το Σόι σου», «Τατουάζ», θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο και εμπόδια στην πορεία του «Master Chef», όπως και την περασμένη σεζόν. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, σίγουρα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο σκηνικό της prime time με το ενδιαφέρον να αναμένεται μεγάλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS