CELEBRITIESSHOWBIZΠοιο ζευγάρι αποχώρησε από το 8ο live του «Dancing With The Stars»;

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 8ο live του «Dancing With The Stars»;

Ακόμη ένα λαμπερό Dancing With the Stars γεμάτο χορό και ρυθμό ολοκληρώθηκε με ένα όμως ζευγάρι να αποχαιρετά το φιλανθρωπικό show.

Στο live της Παρασκευής, τα 10 ζευγάρια μάς σύστησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο με το οποίο χόρεψαν πάνω στη σκηνή. Όμως, ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία εντάχθηκε στο DWTS μόλις την προηγούμενη εβδομάδα χόρεψε μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο.

Ωστόσο, ο τραυματισμός που είχε στις πρόβες, αλλά και το γεγονός ότι μπήκε αργά στο show, ήταν οι βασικοί λόγοι που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία στο 8ο live του Dancing with the stars ήταν αυτά της Μαρίας Κορινθίου και της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

«Νιώθω συγκινημένη. Επίσης νιώθω μια πολύ όμορφη και γλυκιά αγωνία. Τα χέρια μου είναι ιδρωμένα. Είχα να το νιώσω πολύ καιρό αυτό. Μου άρεσε όλη αυτή η δοκιμασία. Ακόμα και το γεγονός ότι ήταν τόσο έντονη και λίγο ίσως άδικη γιατί έπρεπε να τρέξω να προλάβω τους υπόλοιπους. Εντάξει, δεν γίνεται αυτό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά όμως νιώθω τυχερή που έγινε και έτσι όπως έγινε, γιατί πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Οπότε δεν με στεναχωρεί», δήλωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS