CELEBRITIESSHOWBIZΠοιον παίκτη του «Survivor» θα δούμε σε κυπριακή σειρά; (φωτογραφία)

Ποιον παίκτη του «Survivor» θα δούμε σε κυπριακή σειρά; (φωτογραφία)

Στη δεύτερη σειρά των Βάνα Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, την εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο νυφικό», που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, θα βρεθεί «διάσημος» παίχτης του «Survivor».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο γύρισμα της σειράς έγινε και το πρώτο γκεστ από έναν πρώην παίχτη του «Survivor».

Αναφερόμαστε στον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας και να κάνει το comeback του με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε γκεστ συμμετοχή στη νέα σειρά με έναν ρόλο-έκπληξη.

Το «Κόκκινο Νυφικό», τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία.

Πρωταγωνιστές: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Στέφανη Χαραλάμπους, Σοφία Πριόβολου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Ζένιος και η Ελένη Βαΐτσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά προγραμματίζεται να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 9 ή 16 Οκτωβρίου.Βάσει του σεναρίου κάπου στη Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες και την Κρήτη πραγματοποιούνται τρεις γάμοι.

Ωστόσο, η πιο ευτυχισμένη στιγμή αυτών των ζευγαριών παίρνει μια περίεργη τροπή. Και αυτό γιατί γίνονται τρεις φόνοι με θύματα τις νύφες, οι οποίες τυχαίνει να φορούν ακριβώς το ίδιο νυφικό.

Εκείνη τη στιγμή, οι τρεις γαμπροί: Ο Θεσσαλονικιός και κάφρος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών (Δημήτρης Κουρούμπαλης), ο Κρητικός (Νίκος Πουρσανίδης) και ο Σπετσιώτης και πιο… αφελής (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) αφού συνειδητοποιούν τι συνέβη, δίνουν κάποιες απαραίτητες «εξηγήσεις» στον αυστηρό παπά (Γιώργο Ζένιο) και χωρίς να χάνουν χρόνο πηγαίνουν σε έναν ντεντέκτιβ (Θεοχάρη Ιωαννίδη) και του αναθέτουν να τους βοηθήσει να βρουν το δολοφόνο! Όπως και γίνεται.

Ο ιδιαίτερος ντεντέκτιβ μαζί με τις τρεις βοηθούς του -τύπου «Άγγελοι του Τσάρλι»- ξεκινούν τις έρευνες, ενώ όλοι θεωρούνται ύποπτοι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS